Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Η μαμά… κλόουν

Η μαμά… κλόουν

Έφτιαξες την τούρτα με τα χεράκια σου, παρήγγειλες τα μεζεδάκια στη μαμά και ήρθε η ώρα να σκεφτείς τη διασκέδαση των λιλιπούτειων καλεσμένων. Η μικρή σου πριγκίπισσα σου ζητάει τον κλόουν Μπόμπο -συμβιβάζεται και με την κλόουν Λουλού- αλλά επουδενί δεν συζητάει να κάνει πάρτι χωρίς animater και happenings.

Σκέφτεσαι τότε να της προτείνεις να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του διασκεδαστή και εισπράττεις ένα κατηγορηματικό «ΟΧΙ!». Η μικρή θέλει παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά, μπαλόνια και face painting. «Τα ξέρεις εσύ αυτά μαμά; Δεν νομίζω!»

Με τα πολλά την πείθεις να σε εμπιστευτεί και βρίσκεσαι αντιμέτωπη με την τελευταία απαίτηση «Εντάξει, αλλά θα ντυθείς κλόουν;».

Αυτή την απόφαση θα την αφήσω σε εσάς, θα μοιραστώ όμως μαζί σας μερικές δοκιμασμένες ιδέες για δραστηριότητες για παιδάκια 3-8 ετών.

1. Κυνήγι θησαυρού: Κλασικό και αγαπημένο!
Θα χρειαστείτε μερικές έξυπνες κρυψώνες και σημειώματα με μικρά αινίγματα που θα οδηγούν τα παιδιά από τη μία κρυψώνα στην άλλη, μέχρι να φτάσουν στο τέλος στον θησαυρό. Καλό θα ήταν ο θησαυρός να περιλαμβάνει τουλάχιστον 10 κρυψώνες, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό αυτό όσο αυξάνεται η ηλικία των παιδιών, ενώ μπορείτε ακόμα να στήσετε δύο ξεχωριστούς θησαυρούς και να χωρίσετε τα παιδιά σε δύο ομάδες που θα διαγωνίζονται μεταξύ τους. Το παιχνίδι αυτό γίνεται ακόμα πιο ευχάριστο σε εξωτερικούς χώρους, όπως κήπος, πυλωτή κλπ.

2. Φουσκωτό παιχνίδι: Home made
Τα φουσκωτά παιχνίδια βρίσκονται σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των παιδιών. Μπορείτε να νοικιάσετε φουσκωτά παιχνίδια για παιδικά πάρτι, αλλά είναι πολύ εύκολο και οικονομικό να φτιάξετε και ένα δικό σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία άνετη παιδική φουσκωτή πισίνα και μαλακές πολύχρωμες μπάλες. Εσείς απλά τοποθετήστε το στον χώρο και τα παιδιά θα αναλάβουν τα υπόλοιπα!

3. Εργοστάσιο για λούτρινα ζωάκια: Wuggle Pets
Θα χρειαστείτε μία μηχανή πλήρωσης Wuggle Pets, ζωάκια σε ποικιλία σχεδίων, ένα βοηθό και ένα… ληξίαρχο. Ζητήστε από τα παιδιά να επιλέξουν το ζωάκι που προτιμούν, να διαλέξουν τον χαρακτήρα του και το όνομά του. Ρίξτε το υλικό πλήρωσης στη συσκευή, μαζί με τη μαγική αστερόσκονη και το καρτελάκι με τον χαρακτήρα του και το λούτρινο ζωάκι είναι έτοιμο! Το μόνο που μένει είναι να συμπληρώσει ο ληξίαρχος στο πιστοποιητικό γέννησης το όνομα του λιλιπούτειου ιδιοκτήτη και το όνομα του Wuggle Pet.

Οπλιστείτε λοιπόν με κέφι, υπομονή, δυνατή φωνή και ενθουσιασμό (η στολή του κλόουν δεν είναι υποχρεωτική!), καταπλήξτε τους μικρούς σας καλεσμένους και κερδίστε την μεγαλύτερη επιβράβευση από το μικρό σας, «Μαμά, θέλεις να γίνεις κανονικός κλόουν και να πηγαίνουμε σε πάρτι;»

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ