Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Custom Genie Bra - Το hit του καλοκαιριού!

Custom Genie Bra - Το hit του καλοκαιριού!

Tα Genie Bra είναι ομολογουμένως τα πιο άνετα σουτιέν που δοκιμάσαμε ποτέ! Ή μάλλον ήταν μέχρι πρόσφατα, αφού τα νέα Custom Genie Bra τα συναγωνίζονται στα ίσια.

Τα νέα Custom Genie Bra είναι στράπλες, με αποσπώμενα τιραντάκια που θηλυκώνουν σε 32 διαφορετικές θέσεις, δημιουργώντας πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς για να ταιριάζουν με κάθε ρούχο.

Είναι το ίδιο απαλά, χωρίς μπανέλες και ραφές, με αποσπώμενα επιθέματα που στηρίζουν το βαρύ στήθος, ενώ κολακεύουν το αδύνατο.

 

Σημασία όμως δεν έχει τι λέμε εμείς, δείτε λοιπόν παρακάτω τί μας είπαν 4 φίλες του κλασσικού Genie Bra που δοκίμασαν το νέο Custom Genie Bra.

«Φοράω το Genie Bra (μέγεθος Large) όλον τον χρόνο και απολαμβάνω την τέλεια εφαρμογή και την άνεση που προσφέρει. Πρόσφατα δοκίμασα το νέο Custom Genie Bra και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Το φοράω καθημερινά με τα τιραντάκια στην κανονική θέση και το βρίσκω πολύ άνετο αλλά και πιο δροσερό από το κλασσικό Genie Bra. Το προτιμώ όμως χωρίς τα επιθέματα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ως στράπλες αλλά πιστεύω ότι θα με βολέψει το ίδιο.»

Έβελιν Γ. 39 ετών

«Φορούσα το Genie Bra (μέγεθος Large) καθημερινά πριν μείνω έγκυος και συνεχίζω να το φοράω και κατά την εγκυμοσύνη - χωρίς τα επιθέματα - γιατί εξακολουθεί να είναι το πιο άνετο σουτιέν για εμένα. Δοκίμασα πρόσφατα το Custom Genie Bra και μου άρεσε πολύ η σταθερή του αίσθηση και η τέλεια εφαρμογή. Παρότι το στήθος μου έχει βαρύνει το Custom Genie Bra το κράτησε στο ύψος του ακόμα και χωρίς τα τιραντάκια.»

Ελένη Λ. 35 ετών

«Φοράω μόνο Genie Bra (μέγεθος Large) με τα επιθέματα γιατί μου αρέσει πως σχηματίζει το στήθος και που δεν διαγράφει η θηλή κάτω από τα ρούχα. Πρόσφατα δοκίμασα τα Custom Genie Bra και τα βρήκα πολύ άνετα για ρούχα με ράντες ή καλοκαιρινά φορέματα.»

Κατερίνα Μ. 60 ετών

«Φοράω μόνο Genie Bra (μέγεθος Medium) τα τελευταία 2 χρόνια, με μόνη εξαίρεση όταν χρειάζομαι ένα στράπλες σουτιέν. Αγόρασα πρόσφατα τα Custom Genie Bra και βρήκα ότι εφαρμόζουν τέλεια, έχουν ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζουν με τα διάφορα ρούχα, ενώ με τους συνδυασμούς που σου επιτρέπουν να κάνεις τα αποσπώμενα ραντάκια μπορείς να τα φορέσεις σχεδόν με κάθε ρούχο.»

Τζώρτζια Τ. 29 ετών

Στείλτε μας και εσείς τη γνώμη σας για τα νέα Custom Genie Bra!

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ