Ένα ρετουσάρισμα παρακαλώ...

files/1/donna_PAI277000029.jpg

Γυρίσαμε... πάει η ανεμελιά των διακοπών. Το μόνο που μας απέμεινε είναι εκείνο το σημάδι από το μαγιό. Ευκαιρία να ανανεώσουμε τον εαυτό μας μετά την «ταλαιπωρία» του καλοκαιριού. 

Αρχικά, τα μαλλιά και το δέρμα μας είναι οι πρωταγωνιστές της ταλαιπωρίας από την ζέστη, τον ήλιο και το αλάτι. Μία περιποίηση την χρειαζόμαστε. 

Απλά πράγματα. Κρέμες αναζωογόνησης και αντιρυτιδικές γιατί όσο αντιηλιακό και να βάζαμε, η επιδερμίδα γερνάει. Ενυδατικές κρέμες σώματος καθώς και γαλάκτωμα για καλύτερα αποτελέσματα. Το δέρμα μας θα ξαναποκτήσει την λάμψη του και θα ενυδατωθεί. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Όσον αφορά τα μαλλιά. Δυναμωτικά σαμπουάν για θρέψη και λάμψη στα θαμπά μας μαλλιά. Για όλους τους τύπους μαλλιών. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε κόπο. Μετά το αλάτι, τα σαμπουάν αυτά θα είναι βάλσαμο.

Και τα άκρα μας βέβαια. Ίσως να ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από όλα. Τα νύχια μας ταλαιπωρημένα, οι φτέρνες σκασμένες και πάει λέγοντας. Τι κάνουμε αν δεν στραφούμε στους ειδικούς; Αποκτούμε μία συσκευή κι ένα σετ περιποίησης άκρων για ολοκληρωμένη φροντίδα. Και στο σημείο αυτό, ένας ορός περιποίησης νυχιών καθώς κι ένα δυναμωτικό βερνίκι είναι ό,τι πρέπει. Σαν καινούρια έγιναν!

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Αυτό που αποκαλούμε «από μέσα προς τα έξω». Δηλαδή για μία σωστή αναζωογόνηση, θα πρέπει να πρώτα να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μας από την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, παγωτού και ποτού. Μία αποτοξίνωση με χυμό από σταφύλι, που είναι και της εποχής, είναι ο καλύτερος τρόπος. Ένας αργός αποχυμωτής θα μας βοηθήσει να πάρουμε την μέγιστη δυνατή ποσότητα χυμού και περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Καταναλώνοντας χυμούς και μειώνοντας την κραιπάλη, ο οργανισμός θα πάρει τα πάνω του και θα νιώσουμε ευεξία και ζωντάνια. 

Και κάπως έτσι ξεκινάμε το φθινόπωρο... Μπορεί, βέβαια, να επιστρέψουμε για λίγο στις παραλίες για όσο ο καιρός μας θυμίζει καλοκαίρι. Και μετά ξέρουμε τι να κάνουμε!