Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Φυσικά, πυκνά μαλλιά σε 30’’

Φυσικά, πυκνά μαλλιά σε 30’’

Άνδρες και γυναίκες με τριχόπτωση, αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά έχουν ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα: επειδή φαίνεται το δέρμα του κεφαλιού ανάμεσα από τα μαλλιά τους, τα μαλλιά δείχνουν αραιά και το κεφάλι «άδειο».

Αυτή η εικόνα των μαλλιών μπορεί να αντιμετωπιστεί με προϊόντα κάλυψης της τριχόπτωσης που είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν μειώνοντας τη χρωματική αντίθεση μαλλιών-τριχωτού και δίνουν την εικόνα κάλυψης, δηλαδή "καμουφλάρουν" το δέρμα του κεφαλιού ανάμεσα από τα μαλλιά.

 

 

Υπάρχουν 4 κατηγορίες προϊόντων κάλυψης: πούδρες, πάστες, sprays και μικροΐνες, τα οποία κυκλοφορούν σε διαφορετικές αποχρώσεις, προκειμένου να ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών. Με εξαίρεση τα προϊόντα μικροϊνών, όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες έχουν σημαντικά μειονεκτήματα: δεν είναι φυσική η εικόνα του τριχωτού, δεν είναι δυνατή η ακριβής εφαρμογή, προκαλούνται συχνά ερεθισμοί του τριχωτού με τριχόπτωση, «ξεβάφουν» όταν κανείς ιδρώσει ή ακουμπήσει τα μαλλιά του, αφαιρούνται πολύ δύσκολα με το λούσιμο (3-4 χέρια), ενώ το χειρότερο είναι πως γίνονται αντιληπτά τις περισσότερες φορές επειδή είναι αφύσικο το αποτέλεσμα.

 

 

Αντίθετα, τα προϊόντα μικροϊνών έχουν απόλυτη ακρίβεια εφαρμογής και φυσικότητα αποτελέσματος, δεν επηρεάζονται από τις δραστηριότητες, είναι αδρανή και δεν σχετίζονται με ερεθισμούς ή αλληλεπιδράσεις με φαρμακευτικές αγωγές ενάντια στην τριχόπτωση, αφαιρούνται πολύ εύκολα με το λούσιμο και με σωστή χρήση, δεν γίνονται ποτέ αντιληπτά.


Το προϊόν φυσικών μικροϊνών κερατίνης Kmax Milano® είναι η ιδανική επιλογή για τηνπλειονότητα των ατόμων με αραίωση αλλά και σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, για αύξηση της φυσικότητας και της κάλυψης. Προσφέρει φυσική κάλυψη και υψηλή πυκνότητα, ακόμα και σε άτομα με λεπτά, αδύναμα και αραιά μαλλιά.

Δείτε όλη τη σειρά Kmax Milano >

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ