Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά!

files/1/4380_02.jpg

Όλοι επιθυμούμε ένα σπίτι καθαρό! Ιδανικά θα θέλαμε να είχαμε ένα μαγικό ραβδί που θα μας έκανε το σπίτι να λάμπει από καθαριότητα χωρίς κόπο και χημικά...μπορεί να μη διαθέτουμε μαγικές δυνάμεις, έχουμε, όμως, το TMStore.gr που φροντίζει να μας κάνει τη ζωή εύκολη και το σπίτι μας καθαρό!

Από πού να ξεκινήσουμε? Είναι τόσες πολλές οι εναλλακτικές που σίγουρα κάθε νοικοκυρά μπορεί να βρει τον ιδανικό σύντροφο κατά της βρωμιάς. Σήμερα θα κάνουμε μαθήματα γενικής καθαριότητας. Αρχικά, θα περάσουμε όλες τις επιφάνειες με το Rollie Genie για να απομακρύνουμε τρίχες, ίνες, ψίχουλα έτσι ώστε να μπορέσουμε σε επόμενη φάση να τις απολυμάνουμε. Το Rollie Genie μαζεύει πάνω του από δημητριακά μέχρι κόκκους καφέ. Αφαιρεί τις ίνες από όλα τα υφάσματα και δε σταματά ποτέ να κολλάει.

Αφού απομακρύναμε την ορατή βρωμιά, ήρθε η ώρα να απομακρύνουμε και την αόρατη. Με τα καθαριστικά Nannoply καθαρίζουμε με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας, χωρίς χημικά και απορρυπαντικά, όλο το σπίτι μας. Με μία μόνο εφαρμογή Nannoply θα καθαρίζουμε για ένα χρόνο μόνο με πανί και νερό τα πάντα! Κεραμικά, μέταλλα, τζάμια και υφάσματα κάνοντας οικονομία στην τσέπη σας και στο χρόνο σας.

Στη συνέχεια, για ακόμα πιο σχολαστική καθαριότητα επιλέγουμε το Doktor Power Magic Erazer. Το σφουγγάρι-γόμα καθαρισμού που καθαρίζει με τον πιο φυσικό τρόπο έντονους λεκέδες από γωνίες και δύσκολα σημεία χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνουμε και περνάμε στα πατώματα και γενικά στις μεγάλες επιφάνειες που «πατάμε».

Με την Cleanmaxx σκούπα ατμού σκουπίζουμε κι απολυμαίνουμε τα πατώματα, τα χαλιά μας, τα τζάμια ακόμα και τους καναπέδες και τις κουρτίνες με τη δύναμη του ατμού! Διαθέτει αξεσουάρ για να προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Ο πιο δυνατός σύμμαχος ενάντια στη βρωμιά που ήρθε για να μας λύσει τα χέρια με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο! Αν ωστόσο, επιθυμούμε να κάνουμε και το παραδοσιακό σφουγγάρισμα για να «μυρίσει» το σπίτι, επιλέγουμε την Magic Mop σφουγγαρίστρα με δυο κάδους. Οι δυο κάδοι επιτρέπουν τον διαχωρισμό του καθαρού από το βρώμικο νερό. Συνεπώς, το σφουγγάρισμα γίνεται μόνο με καθαρό νερό, κι όλα αυτά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Τέλος, για να βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα, προτείνουμε την τοποθέτηση του Μαγικό Χαλιού στην εξώπορτα για να απορροφάει τη λάσπη, την υγρασία και τις βρωμιές και να μην τους επιτρέπει να εισβάλλουν στο σπίτι μας. Ας το αποκαλέσουμε αποτελεσματική «πρόληψη».

Και τώρα που καθαρίσαμε όλο το σπίτι, μπορούμε να το απολαύσουμε και να δούμε μια ταινία....