Λύσεις για γραμμωμένο σώμα

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Exercise.jpgΝιώθεις ότι έχεις πάρει κιλά από τις υπερβολές των εορτών; Μη χάνεις καιρό, ξεκίνησε τη γυμναστική άμεσα και απόκτησε ένα καλλίγραμμο σώμα εύκολα και γρήγορα.

Γράμμωσε την κοιλιά
Γυμνάσου χωρίς να καταπονείς τη μέση σου με τον "επαγγελματία" των κοιλιακών Wonder Core και απόκτησε γραμμωμένους κοιλιακούς.

Για αρχάριους, αλλά και προχωρημένους, για εκγύμναση άνω, κάτω και πλάγιων κοιλιακών, εύκολα και με ασφάλεια.

Μόνο με 10 λεπτά την ημέρα, μαζί με μία συνετή δίαιτα, θα σφίξει το στομάχι και θα μειωθεί το αντιαισθητικό σωσίβιο σε μερικές ΗΜΕΡΕΣ και όχι σε μήνες.

Γύμνασε χέρια & ώμους
Δώσε σημασία στην εκγύμναση των ώμων, των άνω άκρων και της πλάτης, για μια ολοκληρωμένη εκγύμναση σώματος.

Το Iron Gym, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην πόρτα, για να γυμνάσεις με έλξεις όλο το σώμα.

Τοποθετώντας το στο πάτωμα κάνεις κάμψεις, χωρίς πίεση στους καρπούς αλλά και καθίσματα, γυμνάζοντας τα πόδια και το υπόλοιπο σώμα με τις σωστές κινήσεις. Το Iron Gym προσφέρει κάτι παραπάνω από εκγύμναση των μυών, χαρίζει δυνατό και καλλίγραμμο σώμα.

Ολοκληρωτική εκγύμναση σώματος
Αν θέλεις να κάνεις μια ριζική αλλαγή στη ζωή σου και να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το Gymform Abstorm.

Ένα από τα καλύτερα πολυόργανα γυμναστικής τα τελευταία 20 χρόνια, σε όλο τον κόσμο.

Δες το βίντεο και θα εκπλαγείς από τις δυνατότητες εκγύμνασης που προσφέρει.

Γύμνασε πόδια
Γύμνασε τέλεια τα πόδια σου, με το μηχανικό ποδήλατο BC1510. Απόκτησε ένα σέξι και σμιλευμένο κορμί, χωρίς την ταλαιπωρία των γυμναστηρίων.

Αν θέλεις κάτι απλό, εύκολο και αποτελεσματικό, το ποδήλατο B1510 είναι εδώ.

Παθητική γυμναστική
Χάσε πόντους και γύμνασε το σώμα σου με τη ζώνη παθητικής γυμναστικής Sport-Elec.

Τόνωσε, σφίξε και δυνάμωσε  τους κοιλιακούς σου. Είναι τέλεια για άνδρες και γυναίκες, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Μην κουράζεσαι πια με χρονοβόρες ασκήσεις κοιλιακών, απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι από την άνεση του σπιτιού σου.

Περιηγήσου στο TmStore.gr, δες όλες τις επιλογές που σου προτείνει, καθώς και τα videos με ασκήσεις, και αποφάσισε σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Χρησιμοποίησε με ασφάλεια την πιστωτική σου κάρτα και επωφελήσου από τις άτοκες δόσεις. Όλα τα όργανα γυμναστικής έχουν εγγύηση και τα περισσότερα από αυτά διπλώνουν για να μην πιάνουν χώρο στο σπίτι.