Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Πριν αγοράσετε, μάθετε τα δικαιώματά σας

Πριν αγοράσετε, μάθετε τα δικαιώματά σας

Ως καταναλωτής, όταν πληρώνετε για ένα προϊόν ή για μία υπηρεσία, είτε στο διαδίκτυο, είτε σε φυσικό κατάστημα, σε οποιοδήποτε κράτος-μέλος της ΕΕ, έχετε δικαιώματα. Η νομοθεσία της ΕΕ – με την οποία η εταιρεία μας εναρμονίζεται πλήρως - σας εγγυάται τη δίκαιη μεταχείριση, την ορθή ενημέρωση και τη δυνατότητα να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, εάν κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε παρακάτω 3 βασικές προβλέψεις του νόμου 2291/1994 για την προστασία των καταναλωτών, όπως ισχύει μετά την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13.08.2013, και διέπει όλες τις συναλλαγές από 15 Ιουνίου 2014.

 

1. Ενημερωθείτε πλήρως για το τι αγοράζετε

Όλες οι εταιρείες που διαφημίζουν ή πωλούν προϊόντα ή παρέχουν υπηρεσίες στην ΕΕ είναι υποχρεωμένες να σας δώσουν ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν, τα στοιχεία του πωλητή και τους όρους που διέπουν την αγορά σας, ώστε να μπορέσετε να ενημερωθείτε και να κάνετε μία συνειδητή επιλογή.

Στο tmstore.gr βρίσκετε λεπτομερείς πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος, μαζί με οδηγίες χρήσης, φωτογραφίες, βίντεο, τιμές, πληροφορίες για διαστάσεις, διαθεσιμότητα και εγγυήσεις. Ακόμα, στο καλάθι σας μπορείτε να ορίσετε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και αποστολής και ενημερώνεστε άμεσα για τα έξοδα αποστολής.

Στην ενότητα Όροι χρήσης βρίσκετε τους συμβατικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές σας με το tmstore.gr, οι οποίοι είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πωλήσεις από απόσταση. Ακόμα, στους Όρους χρήσης αλλά και στη σελίδα Επικοινωνία βρίσκετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία μας.

 

2. Έχετε περιθώριο 14 ημέρες να αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας

Έχετε περιθώριο 14 ημέρες να ξανασκεφτείτε την αγορά που πραγματοποιήσατε και να μας ενημερώσετε ότι αλλάξετε γνώμη. Αφού μας ενημερώσετε, έχετε 14 ακόμα ημέρες περιθώριο να μας επιστρέψετε το προϊόν, είτε μέσω της προτεινόμενης υπηρεσίας επιστροφών μας, είτε με οποιοδήποτε μέσο σας εξυπηρετεί. Εμείς θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που πληρώσατε, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

Να θυμάστε ότι, για να σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό, το προϊόν θα πρέπει να είναι σε κατάσταση τέτοια που να επιτρέπει την επαναπώλησή του, επομένως μπορείτε απλώς να ελέγξετε το προϊόν, όχι όμως να το χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, αν αγοράσατε παπούτσια, μπορείτε να τα φορέσετε στο σπίτι, αλλά όχι να τα φορέσετε έξω.

 

3. Τα ελαττωματικά εμπορεύματα επισκευάζονται ή αντικαθίστανται δωρεάν

Εάν οποιοδήποτε αντικείμενο που αγοράσατε στην ΕΕ, είτε μέσω του διαδικτύου, είτε από κατάστημα, δεν έχει τις ιδιότητες με τις οποίες διαφημίζεται, ή δεν λειτουργεί σωστά, έχετε τουλάχιστον το δικαίωμα για δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση. Αν η επισκευή ή η αντικατάσταση του προϊόντος είναι αδύνατη ή ανέφικτη, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων που καταβάλατε ή τη μείωση της τιμής του προϊόντος, σε συνεννόηση με τον έμπορο.

Οι παραπάνω επιλογές ισχύουν για δύο τουλάχιστον χρόνια από την ημερομηνία αγοράς από κατάστημα, ή από την ημερομηνία παράδοσης σε εσένα, για τα ηλεκτρικά είδη. Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα ο χρόνος της εγγύησης ποικίλει, στο tmstore.gr αναγράφουμε σε κάθε προϊόν την εγγύηση που παρέχουμε, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εμπορική εγγύηση, δηλαδή υπερβαίνει την εκ του νόμου υποχρεωτική εγγύηση. Επιπλέον, κάθε ανάγκη σας για επισκευή, κατά τη διάρκεια της εγγύησης αλλά και μετά τη λήξη της, εξυπηρετείτε άμεσα από το ιδιόκτητο service μας.

Μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας στο youreurope.eu

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ