Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Σε φόρμα... κατόπιν εορτής

Σε φόρμα... κατόπιν εορτής

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ομολογουμένως από τις πιο δύσκολες περιόδους για να μείνουμε πιστοί σε ένα πρόγραμμα διατροφής. Αν και εσείς παρασυρθήκατε από τα εορταστικά τραπέζια και τις γιορτινές λιχουδιές, δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μη δείτε τη διαφορά στη ζυγαριά σας.

Επιστρέψτε άμεσα στις υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες
Βάλτε στο ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής 3 βασικά γεύματα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και 2 ενδιάμεσα σνακ. Φροντίστε οι μερίδες σας να είναι περιορισμένες σε ποσότητα, αλλά πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες και προτιμήστε μαγειρικά σκεύη που μαγειρεύουν υγιεινά χωρίς λίπη.  

Αποφύγετε το τσιμπολόγημα
Αντισταθείτε στο τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες από τις παρακάτω μεθόδους. Αν σας είναι αδύνατο να αντισταθείτε στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες της μαμάς, απομακρύνετε τον πειρασμό από το σπίτι. Πάρτε από το σπίτι τα σνακ ή τα γεύματα που θα καταναλώσετε στη δουλειά και βάλτε φρένο στις εφόδους στο ψυγείο!

Αποτοξινωθείτε από τη ζάχαρη
Αν τις ημέρες των εορτών ενδώσατε σε περισσότερους γλυκούς πειρασμούς από ότι συνηθίζετε, είναι πολύ πιθανό να νιώθετε την ανάγκη για γλυκό συχνότερο από συνήθως. Μπορείτε να καλύψετε μεγάλο μέρος της ανάγκης για γλυκό με ένα φρούτο, λίγες σταφίδες ή ένα σπιτικό σορμπέ χωρίς ζάχαρη.

Πιείτε πολύ νερό
Το νερό θα σας βοηθήσει να αντιστρέψετε την αφυδάτωση που προκαλεί η κατανάλωση αλκοόλ και το ξενύχτι. Επίσης, θα βοηθήσει στην ταχύτερη αποβολή του νατρίου που προκαλεί κατακράτηση υγρών και πρήξιμο, χαρίζοντας ευεξία.

Ασκηθείτε!
Ακόμα και αν δεν είστε τύπος του γυμναστηρίου, προσπαθήστε να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας σε μικρές καθημερινές δόσεις. Επιλέξτε το περπάτημα ή το ποδήλατο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, επιλέξτε τις σκάλες αντί για το ανσασέρ ή βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα ένα μικρό ασκησιολόγιο. Στο tmstore.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ γυμναστικής και όργανα γυμναστικής, που θα σας κρατήσουν σε φόρμα όλο το χρόνο!

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ