Χριστουγεννιάτικο Grill!

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Grilling.jpg
Η εποχή επιβάλει ψησίματα και οικογενειακά τραπέζια. Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη με 3 μικρές, εύκολες συνταγές που θα εντυπωσιάσουν όλους. Μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τα δοκιμασμένα σύνεργα κουζίνας για κάθε συνταγή για εξασφαλισμένη επιτυχία.






 

 
Λουκάνικα γαλοπούλας με πιπεριές

 Υλικά για 2 μερίδες

 2 λουκάνικα γαλοπούλας
 2 φέτες κρεμμύδι
 1 πράσινη γλυκιά πιπεριά, σε φέτες
 

Εκτέλεση
Τοποθετήστε το Micro Grill στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεστάνετε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
Βγάλτε το προσεκτικά και τοποθετήστε τα λουκάνικα και τις φέτες κρεμμυδιού στην επιφάνεια γκριλ.
Κλείστε το Micro Grill και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων.
Μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά.
Ανοίξτε το Micro Grill και τοποθετήστε τις πιπεριές γύρω από τα λουκάνικα.
Κλείστε το Micro Grill και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων.
Μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για άλλα 2 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν τα λουκάνικα εξ ολοκλήρου.





 




Χοιρινό ψητό με πορτοκάλι

 Υλικά για 4 άτομα

 800 γρ. χοιρινό
 2 μεγάλα πορτοκάλια γινωμένα
 Ανάμικτα βότανα
 Λάδι
 Φασκόμηλο
 Αλάτι - Πιπέρι
 
Εκτέλεση
Κόψτε μεγάλες σχισμές στο κρέας (σχήμα βεντάλιας) και βάλτε μια φέτα πορτοκαλί σε κάθε σχισμή.
Τσιγαρίστε το κρέας στο λάδι με τα βότανα. Προσθέστε το ζουμί από τα πορτοκάλια, αλάτι, πιπέρι και φασκόμηλο και ψήστε στο φούρνο για 45 λεπτά.
Σερβίρετε το κομμάτι ολόκληρο, συνοδευόμενο από λαχανικά.
Ιδανικός βοηθός για μαγειρέματα με κρέας και απαιτητικά «κοψίματα» είναι το σετ μαχαιριών Contour Pro V για να κόβετε ό,τι χρειάζεται εύκολα και γρήγορα. Με εργονομική, μαλακή λαβή για ξεκούραστο κόψιμο και εξαιρετικά αιχμηρές λεπίδες! Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα

 


 
Χοιρινά Μπριζολάκια

 Υλικά


 Χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκαλο
 Μήλο κομμένο σε φέτες
 Κανέλα
 Μπράντι και ό,τι άλλο επιθυμείτε
 Μείγμα από πράσινα φασόλια
 Βατόμουρα.
 
Εκτέλεση
Στο σκεύος του Nu!Wave Oven τοποθετήστε τα βατόμουρα.
Στη σχάρα 5 εκ. τοποθετήστε τα φασόλια.
Στη σχάρα 10 εκ. τοποθετήστε τα μπριζολάκια μέσα σε αλουμινένιο ταψάκι και τα μήλα σε άλλο αλουμινένιο ταψάκι.
Ψήστε σε υψηλή θερμοκρασία για 18 λεπτά.

Καλά μαγειρέματα!