ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ EVOLUTION

Το ιδανικό μαξιλάρι γι αυτούς που ταξιδεύουν.

Δεν έχετε επιλέξει χρώμα
39

Κωδικός προϊόντος: ΕΒΟΛ081
Βάρος: 370 γρ.

Το μαξιλάρι Evolution pillow με τον πατενταρισμένο εργονομικό σχεδιασμό του, σας παρέχει απίστευτη άνεση ενώ βάζει τέλος στο δύσκαμπτο λαιμό, στο πονεμένο κεφάλι και στον πιασμένο αυχένα, που αποκτάτε κυρίως όταν κοιμάστε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Αλλάξτε μία για πάντα τον τρόπο που ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, με πλοίο, με τρένο, με αεροπλάνο. Ή ακόμη και τον τρόπο που κάθεστε στην πολυθρόνα του σπιτιού σας με το Evolution pillow στη ζωή σας.

Διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Ειδική τσάντα ταξιδιού η οποία επιτρέπει στο μαξιλάρι να συρρικνώνεται στο 1/4 του μεγέθους του για να το έχετε πάντα μαζί σας.
- Ειδικό αφρώδες υλικό στο εσωτερικό του, το οποίο σας εξασφαλίζει άνεση και στήριξη στο κεφάλι. Το υλικό αυτό καθαρίζεται επιφανειακά και καλύπτεται από αφαιρούμενο βελουτέ κάλυμμα που πλένεται στο πλυντήριο.
- Το αφαιρούμενο βελουτέ κάλυμμα, βοηθά στην εξάλειψη των μικροβίων και κάνει το μαξιλάρι σας να φαίνεται σαν καινούριο σε κάθε ταξίδι.
- Πλευρική στήριξη η οποία ανασηκώνεται για να σας παρέχει στήριξη 3600 στο κεφάλι και στο πιγούνι σας. Αν το κεφάλι σας έχει την τάση να πέφτει, γυρίστε το μαξιλάρι για να έχετε πλήρη στήριξη στο πιγούνι και στο κεφάλι σας. Ετσι δεν θα πέφτει το κεφάλι σας εμπρός.
- Ρυθμιζόμενη μπαρέτα η οποία κρατάει το μαξιλάρι στη θέση του και σας προσφέρει επιπλέον στήριξη.
- Οπίσθιο, επίπεδο μαξιλάρι το οποίο προσαρμόζεται στον αυχένα σας και δεν σπρώχνει το κεφάλι σας προς τα μπροστά.
- Θήκη για να τοποθετείτε το κινητό σας ή το MP3 σας ενώ μπορείτε να ακούτε μουσική και να μιλάτε στο τηλέφωνο με hands-free.
- Ωτοασπίδες για επιπλέον ησυχία και ηρεμία.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.