ΚΡΕΜΑ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ REDUXELLE PLUS 200 ML

Κρέμα σμίλευσης για γυναίκες που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας!

29,99

Κωδικός προϊόντος: ΡΕΝΤΟΥΧ-Γ
Βάρος: 260 γρ.

H Reduxelle Plus είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα σμίλευσης σώματος. Απλά την αλείφετε και πέφτετε για ύπνο. Ενισχύει το κάψιμο του λίπους ενώ κοιμάστε, και ξυπνάτε με πιο σφιχτό δέρμα.
Ετσι καίτε λίπος για ώρες στα κρίσιμα σημεία. Κοιλιά, μέση, γοφοί και μηροί. Μπορεί να ελαττωθεί μέχρι και η κυτταρίτιδα.

Το μυστικό της είναι η κρυοθερμική της δράση και οι δύο ειδικές της φόρμουλες που στοχεύουν τα διάφορα είδη λίπους σε γυναίκες και άνδρες.
Τα ενεργά συστατικά της, διεισδύουν στο δέρμα, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και στοχεύοντας στις χαλαρές περιοχές βοηθώντας στην καύση του λίπους. Έτσι αποκτάτε επίπεδη κοιλιά, γραμμωμένους κοιλιακούς, και πιο σφιχτό σώμα.

Η Reduxelle για γυναίκες περιέχει ένα ειδικό συστατικό από εκχύλισμα κίτρου και ειδικά βότανα, τα οποία συνδυάστηκαν ειδικά για το γυναικείο σώμα. Εστιάζει στο θηλυκό λίπος γύρω από την κοιλιά, τη μέση, τους γοφούς, τα ψωμάκια και τους μηρούς. Βοηθάει επίσης στην απομάκρυνση των λιποκυττάρων που ευθύνονται για την όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Παρασκευάζεται στην Ισπανία.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.