Όργανο γυμναστικής Master Gym

Αποτελεσματική και χαμηλής έντασης γυμναστική στο σπίτι σας με το Master Gym.

Συναρμολόγηση+17
Από 119-24%
89,90

Κωδικός προϊόντος: ΜΑΣΤΖΥΜ
Εγγύηση: 24 μήνες
Βάρος: 9,42 κιλά

Ο μοναδικός σχεδιασμός του Master Gym παρέχει στους χρήστες μια αποτελεσματική αλλά χαμηλής έντασης γυμναστική, στο σπίτι. Το Master Gym με τα αντιολισθητικά πετάλια, τις άνετες χειρολαβές και τους ανθεκτικούς ελαστικούς ιμάντες, προσφέρει στους χρήστες ασφαλή χαμηλής έντασης άσκηση στην άνεση του σπιτιού.

Η συσκευή διαθέτει αντιολισθητικές βάσεις για να παραμένει στην θέση της σταθερή και να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη εκγύμναση.

Το Master Gym έχει σχεδιαστεί για να παρέχει 5 βασικές λειτουργίες: γυμναστική, ενδυνάμωση, τόνωση μυών και αρθρώσεων, και επιπλέον να ενισχύει τον συντονισμό των κινήσεων των πάνω και κάτω άκρων:

1. Οι χειρολαβές γυμνάζουν και ενισχύουν την κινητικότητα των ώμων, αγκώνων και καρπών.
2. Οι ασκήσεις με τους ελαστικούς ιμάντες βοηθούν στην ενδυνάμωση και τόνωση των μπράτσων, του στήθους και της πλάτης.
3. Η κίνηση με τα πετάλια εμπρός- πίσω ενεργοποιεί τις αρθρώσεις και τους μυς των ποδιών και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι ενεργοποιούνται οι μυς.
4. Η κίνηση με τα πετάλια στα πλάγια βοηθά να γυμναστούν οι τετρακέφαλοι και οι γλουτοί.
5. Η χρήση των χειρολαβών και των πεταλιών ταυτόχρονα θα βελτιώσουν την κίνηση των πάνω και κάτω άκρων, καθώς επίσης θα βοηθήσουν στο συντονισμό των κινήσεων και θα ενδυναμώσουν τους μυς.

Κάνοντας αυτές τις 5 ασκήσεις χαμηλής έντασης καθημερινά οι χρήστες θα βελτιώσουν τη μυϊκή τους δύναμη και τη φυσική τους κατάσταση.

Το Master Gym είναι πολύπλευρο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα τα εξαρτήματα ταυτόχρονα ή μπορείτε να αποσπάσετε το πάνω μέρος από την συσκευή και να επικεντρωθείτε στην εκγύμναση των ποδιών καθώς θα είστε καθιστοί στην άνεση του σπιτιού σας.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.