Σύστημα μαγειρέματος με ατμό Pro V Steam Tower

Μαγειρέψτε γρήγορα και υγιεινά με το PRO V Steam Tower.

Από 79-56%
34,90

Κωδικός προϊόντος: ΤΑΟΥΕΡ
Εγγύηση: 3 μήνες
Βάρος: 2,84 κιλά

Απαλλαγείτε από πολλές κατσαρόλες και τηγάνια. Τώρα υπάρχει το PRO V Steam Tower, ένα μοναδικό σύστημα μαγειρέματος της σειράς ανοξείδωτων σκευών PRO V. Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά, βάζοντας το ένα σκεύος επάνω στο άλλο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο, χώρο και ενέργεια.

Γίνεται 15% πιο γρήγορο το μαγείρεμα απά οποιοδήποτε άλλο σκεύος. Ανάμεσα στα σκεύη τοποθετούνται πλαίσια με τρύπες ώστε να υπάρχει διαρκής ροή ζεστού ατμού, μαγειρεύοντας τέλεια και διατηρώντας την απαραίτητη υγρασία στις τροφές.

Το Steam Tower βράζει, θερμαίνει, ξεπαγώνει και το πιο σημαντικό είναι ότι μαγειρεύει υγιεινά χωρίς την προσθήκη λιπαρών. Το ψάρι, το κρέας, τα πουλερικά θα είναι ζουμερά και γευστικά. Τα λαχανικά θα διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους και τη γεύση τους. Το ρύζι θα είναι σπυρωτό και δεν θα καίγεται ποτέ.

Κι επειδή ο ζεστός ατμός δεν μεταφέρει μυρωδιές, αλλά μόνο θερμότητα, μπορείτε να μαγειρεύετε ταυτόχρονα ψάρι, κρέας και οτιδήποτε άλλο, χωρίς να παίρνει το ένα φαγητό μυρωδιά από το άλλο. Είναι καταπληκτικό.

Το σετ περιλαμβάνει:
- 1 μεγάλη ανοξείδωτη (18/10) κατσαρόλα-βάση, χωρητικότητας 5 λίτρων
- 1 ανοξείδωτο καπάκι με ανθεκτικό γυαλί
- 2 ανοξείδωτες κατσαρόλες μαγειρέματος
- 2 πλαίσια ατμού με τρύπες
- Μονωμένες αντιθερμικές λαβές

Λειτουργεί σε εστίες αερίου, ηλεκτρικές και κεραμικές.

Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

Διαστάσεις: 32,5x30,5x27εκ.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.