Σίδερο ατμού με κεραμική επίστρωση Phoenix Gold Iron

Το σίδερο ατμού που θα κάνει το σιδέρωμα μια εύκολη υπόθεση.

59,99
CE

Κωδικός προϊόντος: ΦΙΝΙΞ
Εγγύηση: 24 μήνες
Βάρος: 1,95 κιλά
Πηγή ρεύματος: Ρεύμα 220V
Ισχύς: 2200 watt

Το Phoenix Gold είναι το σίδερο που θα λατρέψετε!
Η κεραμική πλάκα, η συγκεντρωτική δέσμη ατμού και το σιδέρωμα χωρίς επαφή με το ύφασμα συνθέτουν το απόλυτο ηλεκτρικό σίδερο!

Χάρη στην κεραμική του πλάκα, το σίδερο γλιστράει στα υφάσματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από εσάς και εξαφανίζει τις ζάρες, ενώ διατηρεί συνεχώς μια σταθερή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η ενσωματωμένη γεννήτρια ατμού δίνει μια συνεχή ροή πεπιεσμένου ατμού είτε για παραδοσιακό σιδέρωμα, είτε για κάθετο, και σας επιτρέπει να σιδερώνετε ακόμα και διπλωμένα ρούχα, ενώ σίγουρα θα ισιώσει ακόμα και τα πιο τσαλακωμένα υφάσματα. Επιπλέον η δύναμη του ατμού αποστειρώνει και διώχνει τις άσχημες μυρωδιές από τα υφάσματα.

'Ολες οι λειτουργίες του Phoenix Gold μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους υφασμάτων, όσο ευαίσθητα και αν είναι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την σωστή θερμοκρασία, την εκροή ή την παύση ατμού, έτσι ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να σιδερώσετε ευαίσθητα υφάσματα, ρούχα με στάμπες, με κουμπιά κλπ.

Το σίδερο καθαρίζεται πολύ εύκολα και επιπλέον, διαθέτει ειδικό εύκαμπτο καλώδιο που περιστρέφεται κατά 360ο για να μην μπερδεύεται κατά την χρήση.

Μαζί θα πάρετε ένα ειδικό εξάρτημα (βούρτσα) για φρεσκάρισμα υφασμάτων καθώς και ένα δοχείο πλήρωσης νερού.

Χαρακτηριστικά:
- Ισχύς: 2200W
- Χωρητικότητα νερού: 380ml
- Ταχύτητα ατμού: 24,5pr ανά λεπτό
- 2,4 μέτρα καλώδιο

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.