Σαν κλέφτης ευτυχίας DVD

DVD Like Dandelion Dust, 2009. Πρωταγωνιστές Mira Sorvino, Barry Pepper, Cole Hauser.

19,99

Κωδικός προϊόντος: 22000391
Εγγύηση: 1 μήνας
Βάρος: 150 γρ.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα της καταξιωμένης συγγραφέως Κάρεν Κίνγκσμπερι, και με πρωταγωνιστές την βραβευμένη με Oscar Mίρα Σορβίνο και τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, Μπάρι Πέππερ, η ταινία αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενός μικρού αγοριού ο οποίος ζει σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με τους θετούς γονείς του στην ακτή της Φλώριδας.

Η παιδική του ηλικία μοιάζει με παραμύθι μέχρι την ημέρα που η οικογένεια θα λάβει ένα τηλεφώνημα που θα αναστατώσει τη ζωή της: οι φυσικοί γονείς του Τζόι θέλουν να τον πάρουν πίσω. Μια δικαστική απόφαση μπορεί να τον απομακρύνει από το μόνο σπίτι που γνώρισε ποτέ.

Η μια οικογένεια είναι αποφασισμένη να κρατήσει το γιο που αγαπά, η άλλη να ξεκινήσει μια νέα ζωή που πάντα ονειρευόταν και να ξεπεράσει τα προβλήματα αλκοολισμού και ενδοοικογενειακής βίας που αντιμετώπιζε.

Το μέλλον του Τζόι κρέμεται από μια κλωστή, καθώς αναδύονται θέματα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι γονέας και ταυτόχρονα προκύπτει μια έντονη διαμάχη των κοινωνικών τάξεων. Κάποιος πρέπει να πάρει την πιο γενναία απόφαση της ζωής του: μερικές φορές όταν αγαπάς κάποιον πολύ, τον αφήνεις να φύγει.

Aspect Ratio: 16:9 widescreen
Διάρκεια: 100'
Σκηνοθέτης: Jon Gunn
Πρωταγωνιστές:Mira Sorvino, Barry Pepper, Cole Hauser

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.