Audiobook Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον - R. Bach

Το bestseller "Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον" του Richard Bach, τώρα σε Audio Book!

16,06

Κωδικός προϊόντος: ΑΒ01
Βάρος: 120 γρ.

Με ένα AUDIO BOOK μπορεί κανείς να ακούσει ένα βιβλίο όπου και όποτε θέλει, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, σε έναν περίπατο, περιμένοντας στη στάση, ταξιδεύοντας, οδηγώντας, χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, CD players, MP3 players, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.ά.

Τα AUDIOBOOKS έχουν κάνει επιτυχημένα την εμφάνισή τους, εδώ και δεκαετίες, σε χώρες όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α., ενώ η πρώτη εμφάνιση ελληνικών AUDIO BOOKS έλαβε χώρα από την Pathos Publishing στην 6η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (28 έως 31.05.2009).

Η Pathos Publishing, στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα και το άρτιο αποτέλεσμα, συνεργάζεται με μία ομάδα αξιόλογων ηθοποιών, φωνητικών ταλέντων, μουσικών, τεχνικών και άλλων, για την παραγωγή και έκδοση πολυφωνικά ηχογραφημένων AUDIO BOOKS στην ελληνική γλώσσα. Η Pathos Publishing με την πρωτότυπη μουσική επένδυση (Music Soundtrack) και τον ηχητικό σχεδιασμό (Sound Design) προσφέρει στον ακροατή την ποιοτική συντροφιά του βιβλίου μέσα από μια απολαυστική εμπειρία.

Συμπληρωματικά με την πρακτική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική διάσταση, τα AUDIO BOOKS απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες για τις οποίες η ανάγνωση ενός βιβλίου καθίσταται δύσκολη ή αδύνατη, όπως:

- Ομογενείς με περιορισμένη ικανότητα ανάγνωσης της ελληνικής γλώσσας
- Άτομα της τρίτης ηλικίας
- Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), λ.χ. άτομα με προβλήματα όρασης, και
- Άτομα με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (ΕιΜαΔυ), λ.χ. άτομα με δυσλεξία, κτλ.

Για τις παραπάνω ομάδες, τα AUDIO BOOKS υπερνικούν την όποια δυσκολία ανάγνωσης παρέχοντας το πλεονέκτημα της ακρόασης.


Το Audio Book "Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον" του Richard Bach είναι η πρώτη πολυφωνικά ηχογραφημένη παραγωγή ξένης λογοτεχνίας στην ελληνική γλώσσα, με προσεγμένο Sound Design και λιτή αλλά λειτουργική μουσική υπόκρουση. Η κεντρική αφήγηση ανήκει στη Νόνη Ιωαννίδου, το ρόλο του Γλάρου Ιωνάθαν υποδύεται ο Γρηγόρης Ποιμενίδης, ενώ το cast συμπληρώνουν εννέα ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Περίληψη: "Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον" του Richard Bach, ένα Bestseller που ξεκλείδωσε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, διηγείται την ιστορία ενός γλάρου ξεχωριστού. Ο Ιωνάθαν Λίβινγκστον, ο Γλάρος, λατρεύει την περιπέτεια της πτήσης -που για εκείνον αντιπροσωπεύει την ελευθερία και την έκφραση- και μοχθεί να μοιραστεί με τους υπόλοιπους γλάρους τη γνώση και εμπειρία του. Εις μάτην.

Το Σμήνος, μονόχνοτο και βλοσυρό, αντικρούει τον ενθουσιασμό με περιφρόνηση. Κάθε απόπειρα προσέγγισης, κάθε προσπάθεια πειθούς πως το πέταγμα είναι κάτι παραπάνω από μια βαρετή διαδικασία ανεύρεσης τροφής, είναι εκ των προτέρων καταδικασμένες. Κι έτσι, ο Ιωνάθαν Λίβινγκστον ο Γλάρος -πιστός στις αρχές και στο ένστικτό του- αναχωρεί, απόκληρος πλέον, για το δικό του μεγάλο ταξίδι.

"Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον" έχει γραφτεί για ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που αφουγκράζονται την εσωτερική τους πυξίδα και την ακολουθούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να βρεθούν αντιμέτωποι με τα κατεστημένα. Ακούστε την ιστορία του!

Με την έγκριση εκπαιδευτικής καταλληλότητας από την Διεύθυνση Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων (Δ.Σ.Ε.Π.Ε.Δ.), Γραφείο Σχολικών Βιβλιοθηκών του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Νόνη Ιωαννίδου, Στέλλα Φάιτ, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Γιώργος Πασσάκος, Νίκος Σιδέρης, Άντζελα Χριστοφίλου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιωάννης Τσικής, Πάνης Καλοφωλιάς, Λευτέρης Ελευθερίου και Σταμάτης Ζακολίκος.

Μουσική & Ηχητικός Σχεδιασμός: Hyoogen.

Τίτλος: "Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον"
Συγγραφέας: Richard Bach
Εκδότης: Pathos Publishing
Γλώσσα: Ελληνικά
ISBN: 978-3-9812090-3-7
Catalog Nr.: PP001CD
Διαθέσιμο ως: 1x AUDIO CD
Συνολικός χρόνος: 75min 29sec

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.