Σανίδες στήριξης καναπέ σετ 6 τεμ.

Σανίδες στήριξης καναπέ Furn Force.

9,90

Κωδικός προϊόντος: D1510126
Βάρος: 690 γρ.
Μήκος: 48 εκ.
Πλάτος: 10 εκ.

Σανίδες στήριξης καναπέ Furn Force. Αυτές οι σανίδες κατασκευάστηκαν ειδικά για να στηρίζουν τη βάση καναπέδων, πολυθρόνων ή ακόμα και κρεβατιών. Αυτά τα στηρίγματα μπορούν να επεκταθούν ή και να κοπούν προκειμένου να αποκτήσουν τις επιθυμητές διαστάσεις. Αρκεί απλά να συνδυάσετε και να βάλετε τις σανίδες τη μια μέσα στην άλλη ώστε να προσαρμοστούν στη βάση της επιφάνειας που θέλετε να ενδυναμώσετε και να ανασηκώσετε (επιφάνεια καναπέ, πολυθρόνας κλπ). Είναι πολύ εύκολο και δεν θα χρειαστείτε πρόσθετα εργαλεία! Απλά τοποθετήστε τις σανίδες στήριξης καναπέ Furn Force κάτω από το κάθισμα του καναπέ ή της πολυθρόνας σας και αμέσως θα αποκτήσετε σταθερότητα.

Οι σανίδες στήριξης Furn Force προσφέρουν μεγάλη άνεση και σταθερότητα. Είναι ιδανικές για καναπέδες ή πολυθρόνες που έχουν χαλαρώσει και κατασκευάστηκαν ακριβώς για να διευκολύνουν την καθημερινή χρήση αυτών των αντικειμένων. Είναι φτιαγμένες από ειδικό πλαστικό, ανθεκτικό, ελαφρύ και μεγάλης διάρκειας.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας τις σανίδες στήριξης καναπέ οι οποίες θα σας φανούν πραγματικά χρήσιμες, καθώς θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον καναπέ ή την πολυθρόνα σας με άνεση και σιγουριά.

Το πακέτο Furn Force περιλαμβάνει 6 σανίδες μεγέθους περίπου 10.5 x 48 cm.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.