Παρκετέζα σφουγγαρίστρα Wring O Mop

Παρκετέζα και σφουγγαρίστρα. Απλά ξεπλύνετε, στρίψτε και σφουγγαρίστε!

Από 49,90-40%
29,90

Κωδικός προϊόντος: ΡΙΝΓΚΟΜ
Βάρος: 1,25 κιλά

Παρκετέζα και σφουγγαρίστρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με τον παραδοσιακό κουβά, είτε ξεπλένοντας απ' ευθείας κάτω από τη βρύση. Απλά ξεπλύνετε, στρίψτε και σφουγγαρίστε!
Οι συνηθισμένες σφουγγαρίστρες μαζεύουν τη βρομιά, αλλά βουτώντας τις στο βρόμικο νερό του κουβά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να απλώνουμε τη βρομιά πάλι στο πάτωμα. Η Wring-O-Mop, όμως, επειδή στύβεται με ένα στρίψιμο του κονταριού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κουβά, ξεπλένοντας απ' ευθείας κάτω από την βρύση, πετυχαίνοντας έτσι τη μέγιστη καθαριότητα.
Χάρη στο ειδικό πανί για σφουγγάρισμα από μικροΐνες, συγκρατεί τη βρομιά και τα σωματίδια, ενώ το εσωτερικό στρώμα από υπερ-απορροφητικό σαμουά απορροφά πολλές φορές το βάρος του σε υγρό!
Με τηλεσκοπικό κοντάρι 110 εκ. - 132 εκ. και περιστρεφόμενη κεφαλή, φθάνει εύκολα σε κάθε γωνία του σπιτιού, για να ξεσκονίσετε ή να σφουγγαρίσετε κάθε είδος δαπέδου όπως μάρμαρα, ξύλινα πατώματα, πλακάκια, laminated κ.λ.π.

Περιλαμβάνει:
1 x Τηλεσκοπικό κοντάρι με κεφαλή που στίβει
1 x Πανί για σφουγγάρισμα από μικροΐνες
1 x Πανί παρκετέζας
1 x Ξεσκονόπανο από μικροΐνες

Όλα τα πανιά πλένονται στο πλυντήριο για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Με ή χωρίς κουβά η Wring-O-Mop θα σας λύσει τα χέρια στο σκούπισμα αλλά και στο σφουγγάρισμα.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.