Ατμομάγειρας με καπάκι Steamer Set

Η επαναστατική κατσαρόλα που μαγειρεύει χωρίς νερό, στον ατμό.

Από 189-48%
99

Κωδικός προϊόντος: ΠΟΤ1424
Εγγύηση: 24 μήνες
Βάρος: 4,97 κιλά
Μήκος: 24 εκ.

Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς επιπλέον νερό, στον ατμό.

Μια νέα επαναστατική μέθοδος μαγειρέματος για μοντέρνες, υγιεινές γαστρονομικές συνταγές, οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Με τη νέα κατσαρόλα της ΑΜΤ με καπάκι, τα φαγητά μαγειρεύονται χωρίς την προσθήκη νερού κι επομένως διατηρούν όλες τις θρεπτικές τους ουσίες, το χρώμα τους, το άρωμά τους και την φρεσκάδα τους.

Διαθέτει ειδικό καπάκι το οποίο έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο για να σας δείχνει την θερμοκρασία του εσωτερικού της. Η κατσαρόλα φτάνει τους 95 βαθμούς Κελσίου (ιδανική θερμοκρασία) σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα επειδή ο ατμός δεν μπορεί να βγει προς τα έξω. Τότε μειώνετε την θερμοκρασία της εστίας στο ελάχιστο και το φαγητό μαγειρεύεται χωρίς να βράζει.

Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια ενώ διατηρείτε έως και 98% παραπάνω βιταμίνες και μέταλλα σε σχέση με μία συνηθισμένη κατσαρόλα.

Επίσης, το φαγητό σας δεν καίγεται και δεν κολλάει χάρη στην αντικολλητική της επιφάνεια Lotan, η οποία σας επιτρέπει να μην προσθέτετε παραπάνω λίπη και λάδια.

Το σετ περιλαμβάνει:
- Kατσαρόλα 24 εκ.
- Καπάκι με θερμόμετρο και ειδικό άνοιγμα για να προσθέτετε άρωμα (π.χ.κρασί)
- Επιπλέον τρυπητό σκεύος για να μαγειρεύετε στον ατμό ταυτόχρονα δύο φαγητά.

Τι είναι η επίστρωση Lotan:
Είναι μία νέα επαναστατική αντικολλητική τεχνολογία για μοντέρνες γαστρονομικές εφαρμογές. Τα ειδικά αντικολλητικά χαρακτηριστικά της διευκολύνουν τη διαδικασία καθαρισμού των σκευών και αποτρέπουν την εμφάνιση των μικροβίων στην επιφάνειά τους. Η επίστρωση Lotan σας βοηθά να μειώσετε την κατανάλωση του νερού, συνεπώς συμβάλλει και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

close
 

Αγαπημένα

Για να προσθέσετε το προϊόν στα αγαπημένα σας πραγματοποιήστε  είσοδο  ή  εγγραφείτε  ως χρήστης.