Απάκι με μανιτάρια
29/12/2019

Υλικά
- 300 γρ. απάκι
- 100 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
- 2 ντομάτες
- 1 πρέζα θυμάρι
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το απάκι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα.
Σωτάρουμε το απάκι με λίγες σταγόνες ελαιόλαδου να ροδίσει και προσθέτουμε τα κομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Μόλις μαραθούν προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και ανακατεύουμε μέχρι να πιει το ζουμί της. Αρωματίζουμε με θυμάρι και ρίγανη και σερβίρουμε.