Capellini al oglio
04/03/2019

Υλικά
- 500 γρ. καπελίνι
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 1-2 σκελίδες σκόρδου
- 50 γρ. κάπαρη
- 1 λεμόνι
- 100 γρ. παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα καπελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και την κάπαρη και σωτάρουμε ελαφρά. Μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας προσθέτουμε τα σουρωμένα καπελίνι και ανακατεύουμε για μισό λεπτό.
Σερβίρουμε αμέσως με ξύσμα λεμονιού και τριμμένη παρμεζάνα.