Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Capellini al oglio

Capellini al oglio

Υλικά

  • 500 γρ. καπελίνι
  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδου
  • 50 γρ. κάπαρη
  • 1 λεμόνι
  • 100 γρ. παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα καπελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε.

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και την κάπαρη και σωτάρουμε ελαφρά. Μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας προσθέτουμε τα σουρωμένα καπελίνι και ανακατεύουμε για μισό λεπτό.

Σερβίρουμε αμέσως με ξύσμα λεμονιού και τριμμένη παρμεζάνα.