Capellini με κοτόπουλο
19/05/2019

Υλικά
- 250 γρ. καπελίνι
- Μισό φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- Ελαιόλαδο
- 4 φέτες μπέικον
- Αλατοπίπερο
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική
- 100 γρ. παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλο σε κομμάτια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και σωτάρουμε. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά. Στο τέλος προσθέτουμε το μπεικον και σωτάρουμε ελαφρά.
Βράζουμε τα καπελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο νερό και τα προσθέτουμε στο σκεύος με το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τη φυτική κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Αν θέλουμε να αραιώσουμε λίγο τη σάλτσα μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια που κρατήσαμε.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα και σερβίρουμε ζεστά.