Φιλέτο τσιπούρας σωτέ
01/07/2019

Υλικά
- 2 φιλέτα τσιπούρας
- 1 φινόκιο
- 1 ματσάκι μάραθο
- 50 γρ. ούζο
- 50 γρ. κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο (να δέσει η σως)
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τα φιλέτα τσιπούρας με ελάχιστο λάδι, προσθέτουμε το φινόκιο και τα φύλλα μάραθου ψιλοκομμένα. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και σβήνουμε με το ούζο και το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και σερβίρουμε.