Γιουβαρλάκια
04/02/2019
Υλικά
- 100 γρ. ρύζι γλασέ
- 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 3 λεμόνια
- 1 ματσάκι άνηθο
- 2 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στο μπολ με τον κιμά και ρύζι βάζουμε τον άνηθο, λίγο αλατοπίπερο και λάδι. Τον πλάθουμε καλά και σχηματίζουμε μικρά γιουβαρλάκια. Τα βάζουμε λίγο στο αλεύρι ένα ένα για να γλασσάρουν και μετά τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με νερό. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα σερβίρουμε σε ένα πιάτο.