Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Παγωτό μόκα

Παγωτό μόκα

Με αυτή τη συνταγή θα φτιάξετε κρεμώδες, σπιτικό παγωτό μόκα μέσα σε λίγα λεπτά, μόνο με ένα μίξερ!

Συστατικά

  • 500ml κρέμα γάλακτος πλήρης (35% λιπαρά)
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας ρούμι
  • 1-2 δόσεις espresso ristretto (περίπου 15ml η δόση)


Χρόνος εκτέλεσης:

20 λεπτά η προετοιμασία
4 ώρες για την ψύξη


Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τον εσπρέσο και τον αφήνουμε να κρυώσει. Επιλέγουμε παρασκευή ristretto γιατί θέλουμε πλούσια γεύση εσπρέσο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νερό. Το αν θα χρησιμοποιήσουμε 1 ή 2 δόσεις εξαρτάται καθαρά από το γευστικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε, ενώ μέσα από την ποικιλία καφέ espresso Coffeeway μπορούμε να επιλέξουμε και εσπρέσο με γεύση βανίλια ή εσπρέσο με γεύση καραμέλα ή ακόμα και εσπρέσο decaf.

Στη συνέχεια χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί και να στέκεται.

Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα το ζαχαρούχο γάλα με τον εσπρέσο και προσθέτουμε το ρούμι.

Ενσωματώνουμε το μείγμα του ζαχαρούχου γάλακτος στη σαντιγί ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίς.

Τοποθετούμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού ή σε απλό δοχείο και βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει τουλάχιστον 4 ώρες.

Για το σερβίρισμα χρησιμοποιούμε το σετ παγωτού Nice Ice με το ειδικό δοχείο με τα διπλά τοιχώματα που μας επιτρέπει να διατηρούμε σταθερή τη θερμοκρασία του παγωτού εκτός κατάψυξης και το σετ σερβιρίσματος 4 τεμαχίων.

Καλή επιτυχία!

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Νικήτρια Διαγωνισμού

Νικήτρια Διαγωνισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγωτό μόκα

Παγωτό μόκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός Διακοπές στην Άνδρο

Διαγωνισμός Διακοπές στην Άνδρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ