Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Πώς θα αντιμετωπίσετε το κρύο; 7+1 πρακτικές & οικονομικές λύσεις!

Πώς θα αντιμετωπίσετε το κρύο; 7+1 πρακτικές & οικονομικές λύσεις!

Οι θερμοκρασίες πέφτουν, αλλά δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το κρύο και την υγρασία "ανοχύρωτοι". Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες του χειμώνα!

  1. Στην κορυφή του winter shopping list είναι αναμφίβολα το Starlyf Fast Heater 400W μία μικρή και εξαιρετικά βολική φορητή συσκευή θέρμανσης. Με την θερμοκεραμική τεχνολογία που διαθέτει και με ισχύ 400W ζεσταίνει τον χώρο που θέλετε γρήγορα και οικονομικά.
  2. Το κρύο το αντέχουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας διότι κινούμαστε. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, όμως, αν κρυώνουμε. Τι κάνουμε; Σας έχουμε την λύση Ηλεκτρικά θερμαινόμενα υποστρώματα με 1 ή 3 ζώνες θέρμανσης για ζεστό και ξεκούραστο ύπνο! Από πολύ λεπτό υλικό για απόλυτη άνεση, τοποθετούνται κάτω από το κατωσέντονο και ζεσταίνουν το κρεβάτι σας, απομακρύνοντας την υγρασία.    
  3. Χειμώνας χωρίς ζεστές κάλτσες δεν γίνεται. Αν θέλετε, όμως, να αγγίξετε νέα επίπεδα ζεστασίας, δοκιμάστε ένα ζευγάρι ισοθερμικές μάλλινες κάλτσες με πετσέτα ή ορειβατικές ισοθερμικές κάλτσες, ιδανικές για σπορ σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  4. Προστατέψτε τα χέρια και τα πόδια σας από το κρύο με τα ειδικά θερμαντικά παντς που σας ζεσταίνουν για έως 10 ώρες.    
  5. Τα αγαπημένα σας κατοικίδια γίνονται οι φύλακες-άγγελοι της ζεστασιάς του σπιτιού σας! Προμηθευτείτε τα χαριτωμένα αεροστόπ σε σχέδιο γατάκι ή σκυλάκι και κλείστε το κρύο έξω από την πόρτα και τα παράθυρα.
  6. Καταπολεμήστε το κρύο το χειμώνα και νιώστε χαλάρωση και ευεξία με το άνετο, μαλακό και πρακτικό θερμαινόμενο μαξιλάρι 60W. Τέλειο για την εφαρμογή θερμότητας σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματός σας.    
  7. Οι θερμοφόρες είναι ιδανικές για την ανακούφιση μυϊκών πόνων και για να σας θερμαίνουν τον χειμώνα. Απλά γεμίστε με νερό και εφαρμόστε τη όπου επιθυμείτε. 
  8. Και επειδή το κρύο δεν επηρεάζει μόνο εμάς, αλλά και τα αγαπημένα μας φυτά, προστατέψτε τις γλάστρες και τα δέντρα σας από το κρύο, την παγωνιά, το χιόνι και τον αέρα με ένα αδιάβροχο κάλυμμα προστασίας φυτών.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ