Ψαρονέφρι στον ατμό με σταμναγκάθι ατμού και σος από καρότο
11/11/2019
Υλικά
- 200 γρ. ψαρονέφρι
- 200 γρ. σταμναγκάθι
- 1 καρότο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση:
Ψήνουμε το ψαρονέφρι σε σετ για μαγείρεμα στον ατμό. Στα τελευταία 5 λεπτά προσθέτουμε το σταμναγκάθι.
Βράζουμε το καρότο, πολτοποιούμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστά.