Τρουφάκια
06/01/2020
Υλικά
- 200 γρ. κακάο
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. φουντούκι τριμμένο
- 100 γρ. αμύγδαλο τριμμένο
Για την επικάλυψη
- 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
- 50 γρ. τρούφα σοκολάτας
- 50 γρ. καρύδα
- 50 γρ. μπισκότο
Εκτέλεση:
Λιώνουμε ή πολτοποιούμε όλα τα υλικά (εκτός από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να επικαλύψουμε τα τρουφάκια) και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στη συνέχια πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια (μισή κουταλιά της σούπας) και τα επικαλύπτουμε με τα υλικά επικάλυψης. Διατηρούμε στο ψυγείο.