Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο
Audiobook Οι ναυαγοί - H. Neira PATHOS ISBN 9783981209044 13.9 https://schema.org/NewCondition EUR
Audiobook Οι ναυαγοί - H. Neira PATHOS ISBN 9783981209044

Audiobook Οι ναυαγοί - H. Neira PATHOS ISBN 9783981209044

SKU: ΑΒ02

Οι Ναυαγοί του Hernan Neira, τώρα σε Audio Book!

Ποσ.:
 

Περιγραφή

Με ένα AUDIO BOOK μπορεί κανείς να ακούσει ένα βιβλίο όπου και όποτε θέλει, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, σε έναν περίπατο, περιμένοντας στη στάση, ταξιδεύοντας, οδηγώντας, χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, CD players, MP3 players, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.ά.

Τα AUDIOBOOKS έχουν κάνει επιτυχημένα την εμφάνισή τους, εδώ και δεκαετίες, σε χώρες όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α., ενώ η πρώτη εμφάνιση ελληνικών AUDIO BOOKS έλαβε χώρα από την Pathos Publishing στην 6η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (28 έως 31.05.2009).

Η Pathos Publishing, στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα και το άρτιο αποτέλεσμα, συνεργάζεται με μία ομάδα αξιόλογων ηθοποιών, φωνητικών ταλέντων, μουσικών, τεχνικών και άλλων, για την παραγωγή και έκδοση πολυφωνικά ηχογραφημένων AUDIO BOOKS στην ελληνική γλώσσα. Η Pathos Publishing με την πρωτότυπη μουσική επένδυση (Music Soundtrack) και τον ηχητικό σχεδιασμό (Sound Design) προσφέρει στον ακροατή την ποιοτική συντροφιά του βιβλίου μέσα από μια απολαυστική εμπειρία.

Συμπληρωματικά με την πρακτική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική διάσταση, τα AUDIO BOOKS απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες για τις οποίες η ανάγνωση ενός βιβλίου καθίσταται δύσκολη ή αδύνατη, όπως:

- Ομογενείς με περιορισμένη ικανότητα ανάγνωσης της ελληνικής γλώσσας
- ’τομα της τρίτης ηλικίας
- ’τομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), λ.χ. άτομα με προβλήματα όρασης, και
- ’τομα με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (ΕιΜαΔυ), λ.χ. άτομα με δυσλεξία, κτλ.

Για τις παραπάνω ομάδες, τα AUDIO BOOKS υπερνικούν την όποια δυσκολία ανάγνωσης παρέχοντας το πλεονέκτημα της ακρόασης.


Το Audio Book "Οι Ναυαγοί" του Hern?n Neira είναι ένα πολυφωνικά ηχογραφημένο Audio Book με πλούσια μουσική υπόκρουση (τη σύνθεση υπογράφει ο Χρήστος Ξενάκης ενώ τους κεντρικούς ρόλους υποδύονται οι ηθοποιοί Μιχάλης Μαρκάτης και Σεραφίτα Γρηγοριάδου). Η πλοκή, πέρα από τις εξαιρετικές περιγραφές και τους γοργούς ρυθμούς της, αποκαλύπτει στον ακροατή ένα δεύτερο νοηματικό επίπεδο, κατατάσσοντας το στην κατηγορία του ψυχολογικού μυθιστορήματος. Το τυπωμένο βιβλίο τιμήθηκε το 2003 με το βραβείο "Οι Δύο Όχθες".

Περίληψη: Η ’μελαντ, μια άσπλαχνη φλοίδα γης καταμεσής του πελάγους. Στη σαθρή, σάπια από τις κουτσουλιές των γλάρων άμμο, βρίσκουν καταφύγιο οι ναυαγοί. Δεν είναι ο ανελέητος τόπος, αλλά οι δικές τους επιλογές που τους κρατούν έρμαιους των πιο ζοφερών ενστίκτων και αποκλείουν κάθε έκφανση ανθρώπινης πνοής. Ένα και μόνο δίλημμα, να μείνουν ή να επιχειρήσουν να φύγουν απ' την ’μελαντ, αρκεί για να ξεσπάσει αλληλοσπαραγμός. Και έπειτα, καθώς η παλίρροια καταπίνει τα πτώματα, η μνήμη των νεκρών αμφισβητείται.

Είναι οι αναλαμπές του φάρου που συντηρούν την όποια διαύγεια και καθιστούν δυνατή την καταγραφή της ιστορίας. Μια σκοτεινή διήγηση στις παρυφές της τρέλας. Ένα χρονικό της πάλης με το φόβο. Και τελικά, η συνειδητοποίηση πως η ’μελαντ είναι το άψυχο κελί που χτίζουμε γύρω μας, η προσωπική φυλακή του καθενός. Υπάρχει ελπίδα απόδρασης;

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Μαρκάτης, Σεραφίτα Γρηγοριάδου, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Γιάννης Τσικής, Νίκος Σιδέρης και Ζωή Κατσάτου.

Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Ηχητικός σχεδιασμός: Hyoogen

Τίτλος: "Οι Ναυαγοί"
Συγγραφέας: Hern?n Neira
Εκδότης: Pathos Publishing
Γλώσσα: Ελληνικά
ISBN: 978-3-9812090-4-4
Catalog Nr.: PP002CD
Διαθέσιμο ως: 3x AUDIO CDs
Συνολικός χρόνος: 3hrs 8min

Βάρος 10 γρ.

Σχετικά Προϊόντα