Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο
Audiobook Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer - L. Sepulveda PATHOS ISBN 9783981209075 9.9 https://schema.org/NewCondition EUR
Audiobook Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer - L. Sepulveda PATHOS ISBN 9783981209075

Audiobook Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer - L. Sepulveda PATHOS ISBN 9783981209075

SKU: ΑΒ03

"Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer" του Luis Sepulveda, τώρα ως Audio Book!

Ποσ.:
 

Περιγραφή

Με ένα AUDIO BOOK μπορεί κανείς να ακούσει ένα βιβλίο όπου και όποτε θέλει, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, σε έναν περίπατο, περιμένοντας στη στάση, ταξιδεύοντας, οδηγώντας, χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, CD players, MP3 players, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.ά.

Τα AUDIOBOOKS έχουν κάνει επιτυχημένα την εμφάνισή τους, εδώ και δεκαετίες, σε χώρες όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α., ενώ η πρώτη εμφάνιση ελληνικών AUDIO BOOKS έλαβε χώρα από την Pathos Publishing στην 6η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (28 έως 31.05.2009).

Η Pathos Publishing, στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα και το άρτιο αποτέλεσμα, συνεργάζεται με μία ομάδα αξιόλογων ηθοποιών, φωνητικών ταλέντων, μουσικών, τεχνικών και άλλων, για την παραγωγή και έκδοση πολυφωνικά ηχογραφημένων AUDIO BOOKS στην ελληνική γλώσσα. Η Pathos Publishing με την πρωτότυπη μουσική επένδυση (Music Soundtrack) και τον ηχητικό σχεδιασμό (Sound Design) προσφέρει στον ακροατή την ποιοτική συντροφιά του βιβλίου μέσα από μια απολαυστική εμπειρία.

Συμπληρωματικά με την πρακτική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική διάσταση, τα AUDIO BOOKS απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες για τις οποίες η ανάγνωση ενός βιβλίου καθίσταται δύσκολη ή αδύνατη, όπως:

- Ομογενείς με περιορισμένη ικανότητα ανάγνωσης της ελληνικής γλώσσας
- ’τομα της τρίτης ηλικίας
- ’τομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), λ.χ. άτομα με προβλήματα όρασης, και
- ’τομα με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (ΕιΜαΔυ), λ.χ. άτομα με δυσλεξία, κτλ.

Για τις παραπάνω ομάδες, τα AUDIO BOOKS υπερνικούν την όποια δυσκολία ανάγνωσης παρέχοντας το πλεονέκτημα της ακρόασης.


"Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer", Luis Sepulveda

"Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer" είναι έργο του Χιλιανού ακτιβιστή και πολυμεταφρασμένου λογοτέχνη Luis Sepulveda. Πρόκειται για μια πολυφωνικά ηχογραφημένη παραγωγή στην ελληνική γλώσσα, με πολύ προσεγμένο ηχητικό σχεδιασμό και μουσική υπόκρουση σε Noir Jazz διάθεση των δεκαετιών του 50 και 60 και σύνθεση του Τάσου Μακρυγιάννη. Σημειώνουμε το τραγούδι "Ella" (μτφ. εκείνη) του δημοφιλή μεξικάνου τραγουδιστή και ηθοποιού Pedro Infante, όπως και την πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή αυτού, σε ερμηνεία του Νίκου Πολυμέρου.

Περίληψη: Στο "Ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer" ο Luis Sepulveda φωτίζει το παρασκήνιο της ζωής ενός επαγγελματία εκτελεστή. Δύο είναι οι απαράβατοι κανόνες που τη διέπουν: "ζήσε μόνος" και "δε χρειάζεται να γνωρίζεις για το θύμα παρά μονάχα τα απαραίτητα". Καθόλη τη λαμπρή του σταδιοδρομία ο ευαίσθητος killer δεν τους αμφισβήτησε ποτέ, συνοψίζοντας κυνικά τους λόγους της κάθε εκτέλεσης σε μια επιταγή "με ένα νούμερο και έξι μηδενικά". Μόνο που τώρα, στην τελευταία του αποστολή, ένα κορίτσι γεμάτο δίψα για ζωή κι ένας στόχος διαφορετικός απ' όλους τους άλλους, θα τον οδηγήσουν εκτός ισορροπίας, οι απαράβατοι νόμοι θα καταπατηθούν -και η ιστορία θα ακολουθήσει παράδοξη εξέλιξη με απροσδόκητο φινάλε.

Πρωταγωνιστούν: (Εκτελεστής) Νίκος Σιδέρης, (Σύνδεσμος) Μιχάλης Μαρκάτης, (Γαλλιδούλα) Κλαίρη Μανιάτη.

Συμμετέχουν: Γιάννης Καμπουρόπουλος, Βέρα Λάρδη, Μιχάλης Δημητρίου, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Μάρτιν Αντρέ, Γιάννης Χριστοδουλάτος, Νίκος Πολυμέρου, Σταύρος Μουρατίδης, Τόλης Οικονόμου, Βαγγέλης Μελής, Κορίννα Παπαχρήστου, ’ντζελα Χριστοφίλου, Δημήτρης Συλβέστρος, Νίκος Καψάλης, Μάκης Σκοτίδης, και Στέφανος Παραδέλλης.

Μουσική: Τάσος Μακρυγιάννης.
Ηχητικός Σχεδιασμός: Τάκης Παγώνης, Hyoogen.

Τίτλος: "Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer"
Συγγραφέας: Luis Sepulveda
Εκδότης: Pathos Publishing
Γλώσσα: Ελληνικά
ISBN: 978-3-9812090-7-5
Catalog Nr.: PP003CD
Διαθέσιμο ως: 1x AUDIO CD
Συνολικός χρόνος: 77min

Βάρος 70 γρ.

Σχετικά Προϊόντα