ΜΑΞΙΛΑΡΟΠΟΟΛΕΜΟΟΟΣ!

files/1/TmStore_Blogshop-Pillow-Pets.jpg

Ποια είναι τα old time classic, αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών? Όσα νέα παιχνίδια κι αν τους αγοράζουμε με κουμπάκια, φωτάκια και τραγουδάκια, τα παιδιά θα τα βαρεθούν και θα επιστρέψουν στα παραδοσιακά παιχνίδια...λούτρινα ζωάκια, μαξιλαράκια, μαξιλαροπόλεμος, κρυφτό κι άλλα, χαρίζουν αξέχαστες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά.

Συνήθως, όταν θέλουμε να χαρίσουμε ένα όμορφο δώρο στα παιδιά, βρισκόμαστε σε αδιέξοδο διότι δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Θέλουμε το καλύτερο, το πιο όμορφο, το πιο πρακτικό, το πιο ακίνδυνο όταν αφορά μικρά παιδιά και το πιο εντυπωσιακό που ΔΕΝ θα βαρεθούν γρήγορα.

Τα Pillow Pets αποτελούν τα ιδανικά δώρα για παιδιά όλων των ηλικιών! Είναι τα χαριτωμένα ζωάκια που «ανοίγουν» και γίνονται μαξιλαράκια!

Για όσες μανούλες έχουν μωράκια και θέλουν να βάλουν χρώμα στην κούνια τους ή στο δωμάτιό τους, γεμίστε τα με Pillow Pets...θα ξετρελαθούν και θα τα λατρέψουν! Δίνουν ένα «χουχουλιάρικο» τόνο σε οποιοδήποτε δωμάτιο, χωρίς να μπαίνετε σε μεγάλα έξοδα για να το πετύχετε αυτό.

Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τα μεγαλύτερα παιδιά! Αφήστε τα να διαλέξουν από μόνα τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ποιο χρώμα, ποιο μέγεθος και ποιο ζωάκι θέλουν.

Γουρουνάκιμελισσούλαπάντασκυλάκιπρόβατοβατραχάκιμαϊμού κι άλλα πολλά για να φτιάξουν τη δική τους συλλογή και να παίζουν με τους φίλους τους ή με το αδελφάκι τους. Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και για μαξιλαροπόλεμο! Ο πιο ασφαλής μαξιλαροπόλεμος εφόσον είναι φτιαγμένα από πολύ απαλό, υψηλής ποιότητας ύφασμα σενίλ και είναι πολύ ελαφριά. Αλλά, και στην περίπτωση που δεν έχουν παρέα, μπαίνει η μαμά και ο μπαμπάς στο παιχνίδι και μεταμορφώνονται σε κλόουν προσφέροντας στιγμές χαράς και γέλιου στα παιδιά τους.

Και για μια εναλλακτική ιδέα μέσα στο σπίτι που θα κάνει όλη την οικογένεια «σπιτόγατους», δημιουργήστε μια γωνίτσα μέσα στο σπίτι σας που θα την αποκαλείτε «φωλίτσα» και θα είναι το ευτυχισμένο σας μέρος. Διακοσμήστε την με τα Pillow Pets για να είναι ζεστή και χρωματιστή και μαζευτείτε για μια οικογενειακή αγκαλιά και χαρούμενες σκέψεις!

Χαρίστε τα κι ως δώρα σε άλλα παιδάκια, ανίψια, φίλους, βαφτιστήρια και δείτε τα προσωπάκια των παιδιών να λάμπουν με χαμόγελα!