Αρκεί μόνο η δίαιτα?

files/1/TmStore_Blogshop-Fitness_Week_Get_Ready.jpg

Αρκεί μόνο η δίαιτα για να δούμε τα κιλά να φεύγουν? Η απάντηση είναι όχι!

Αν θέλουμε να δούμε πραγματικά αποτελέσματα, πρέπει να συνδυάσουμε δίαιτα με άσκηση. Ακούγεται οδυνηρό αλλά δεν είναι και τόσο...δε χρειάζεται, δηλαδή, να ιδρώνουμε υπερβολικά και να τρέχουμε για ώρες. Στις μέρες μας υπάρχουν όργανα γυμναστικής και πολυμηχανήματα που μας βοηθούν να αποκτήσουμε το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα!

Και στην περίπτωση, όμως, που δε θέλουμε να χάσουμε κιλά αλλά επιθυμούμε να είμαστε υγιείς, και πάλι δεν αρκεί μόνο η σωστή διατροφή. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι το ελιξίριο της νεότητας και της υγείας βρίσκεται στη γυμναστική.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και θα φτάσουν πριν το καταλάβουμε... Εμείς φυσικά θέλουμε να δείχνουμε πάντα σε φόρμα για να μπορούμε αφενός μεν, να φορέσουμε τα ρούχα που επιθυμούμε, αφετέρου δε, να έχουμε περιθώρια να φάμε και κάτι παραπάνω από τις λιχουδιές. Και κάπου εδώ παρεμβαίνει και το αγαπημένο μας πολυκατάστημα. Η TMStore.gr διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων γυμναστικής, με τα πιο καινοτόμα όργανα εκγύμνασης για τα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Όργανα απλά, όργανα σύνθετα, πολυμηχανήματα, κλασικά βαράκια και βέβαια, δε θα μπορούσε να λείπει και η μέθοδος παθητικής γυμναστικής για αυτούς που δε διαθέτουν χρόνο ή όρεξη.

Η κλασική μπάλα γυμναστικής δε χρειάζεται περιγραφή. Ιδανική για πιλάτες και stretching, είναι ιδανική για όλους! Ακολουθούν οι ιμάντες εκγύμνασης shadow boxer, μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος με αντιστάσεις που τονώνει όλο το σώμα, βελτιώνει τον μυϊκό ιστό και μειώνει το λίπος.

Για αυτούς που το έχουν πάρει «ζεστά», το Gymform Abstorm είναι ένα πολυμηχάνημα που γυμνάζει όλο σας το σώμα και σας χαρίζει τους κοιλιακούς που πάντα επιθυμούσατε με έναν απίστευτο συνδυασμό καρδιοαγγειακής άσκησης και εκγύμνασης κοιλιακών ταυτόχρονα. Με, μόλις λίγα λεπτά άσκησης την ημέρα, θα δείτε σύντομα, ορατά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, υπάρχει και το Total Tiger, το οποίο γυμνάζει πόδια, μηρούς, γλουτούς, στομάχι και χέρια με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο για να μην καταπονείτε άδικα τους μύες του υπόλοιπου σώματος.

Και για τους λάτρεις της παθητικής γυμναστικής, υπάρχει το Gymform Abs and Core, που σας χαρίζει μια λεπτή και σέξι σιλουέτα με τον ελάχιστο δυνατό κόπο. Οι κοιλιακοί και οι ραχιαίου γυμνάζονται ταυτόχρονα βάση του ηλεκτρομυϊκού ερεθισμού.

Υπάρχουν, λοιπόν, αποτελεσματικοί τρόποι εκγύμνασης για όλα τα γούστα οι οποίοι θα σας χαρίσουν το σώμα των ονείρων σας!! Με τον τρόπο αυτό, σε συνδυασμό με μια προσεγμένη διατροφή θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα...δηλαδή πριν τις γιορτές για να βάλετε εκείνο το φανταστικό φόρεμα που θέλατε! Διότι, δεν αρκεί μόνο η δίαιτα....!