Άρχισαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις!

files/1/14.jpgΤο καλοκαιράκι εκτός από διακοπές σημαίνει και εκπτώσεις! Πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τον προορισμό μας ας προμηθευτούμε τα απαραίτητα για να τις γεμίσουμε, στις καλύτερες τιμές. 

Για όλους εμάς που περιμένουμε πώς και πώς τις εκπτώσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή για shopping therapy. Βρίσκουμε οτιδήποτε επιθυμούμε, σε τιμή ευκαιρίας!

Η Τηλεμάρκετινγκ Α.Ε. ακολουθεί τις ανάγκες μας και τις καλύπτει πλήρως. Βρίσκουμε τις καλύτερες προσφορές για είδη σπιτιού αλλά και για την προσωπική μας φροντίδα. 

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές ισχύουν για 1533 προϊόντα!

Ξεκινάμε, λοιπόν, γεμίζοντας τις βαλίτσες μας με τα απαραίτητα. Τι χρειαζόμαστε για τις διακοπές μας; Πετσέτες θαλάσσης, παρεό, φορέματα, τέντες προστασίας από τον ήλιο, κρέμες για την περιποίηση του δέρματος μετά την ηλιοθεραπεία, μανό, καλλυντικά, συστήματα περιποίηση άκρων...

Για τους τυχερούς που έχουν εξοχικά σπίτια, πρέπει να προμηθευτούν ακόμα περισσότερα. 
Δηλαδή, λευκά είδη, σεντόνια, πετσέτες κτλ, κουζινικά, πρακτικά αντικείμενα για το σπίτι, καθώς και συστήματα αποθήκευσης και φυσικά κι όλα τα παραπάνω που ισχύουν για όλους. 
Και για τους πιο προνοητικούς, που επιθυμούν να πηγαίνουν στις διακοπές τους οργανωμένοι, υπάρχουν μουσικές συλλογές που θα κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια ταξιδιού, gadgetάκια για τους fan, αξεσουάρ ψαρέματος, ομπρέλες, συσκευές απώθησης τρωκτικών κι εντόμων και πολλά πολλά άλλα.

Είμαστε πλήρεις! Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα...

Τρέχουμε να τις προλάβουμε για να περάσουμε ένα ανέμελο και ξεκούραστο καλοκαίρι!