Ας οργανωθούμε... έρχεται το καλοκαίρι!

files/1/4364000100_a.jpg

Φτάσαμε περίπου στα μέσα Μαϊου αλλά ο νους μας τρέχει στις παραλίες, στα μαγιό και στα παγωτά! Πριν φτάσουμε, όμως, σε όλα αυτά πρέπει να οργανωθούμε και να «διώξουμε» τον χειμώνα από πάνω μας. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από τα ρούχα μας. Εξαφανίστε τα χειμερινά και εμφανίστε τα καλοκαιρινά!

Μπουφάν, ζακέτες, πουλόβερ, φούτερ, κασκόλ κι όλα τα συναφή καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στις ντουλάπες μας. Κάθε χρόνο ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτήν την διαδικασία. Και πού θα τα αποθηκεύσουμε όλα αυτά μέχρι του χρόνου; Η καλύτερη και πιο πρακτική λύση είναι σίγουρα οι σακούλες αποθήκευσης ρούχων Vac Pack. Τα ρούχα μας προστατεύονται και ασφαλίζονται μέχρι τον επόμενο χρόνο, ενώ καταλαμβάνουν τον μισό χώρο χάρη στο αεροστεγές κλείσιμό τους. Πάει κι αυτό... Συνεχίζουμε με τα παπούτσια.

Είναι καιρός να μαζέψουμε τις μπότες μας και τα ζεστά παπούτσια για να μας υποδεχτούν τα πέδιλα, τα σανδάλια, τα μοκασίνια και οι σαγιονάρες. Χρειαζόμαστε μία παπουτσοθήκη που δεν πιάνει πολύ χώρο. Η επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα! Η επεκτεινόμενη παπουτσοθήκη είναι ιδανική για την περίπτωσή μας. Χωράει έως και 10 ζευγάρια παπούτσια και επεκτείνεται μέχρι και 1,14 μέτρο.

Ας περάσουμε τώρα στις λεπτομέρειες...

Το καλοκαίρι φοράμε πολύ χρώμα και πολλά αξεσουάρ. Φουλάρια, πολύχρωμες τσάντες, καπέλα, χρωματιστά πουκάμισα κι άλλα πολλά. Και κάθε χρόνο, μετά τον χειμώνα ξεχνιόμαστε και ξεμένουμε από χώρο για όλα αυτά. Υπάρχει ένας τρόπος για να τα τακτοποιήσουμε όλα. Το σύστημα οργάνωσης ρούχων μας «σώζει». Διαθέτει χώρο για όλα! Για να κρεμάσουμε τα λουλουδάτα φορεματάκια μας και τα χρωματιστά πουκαμισάκια μας, για να τοποθετήσουμε τα κουτιά με τα καπέλα, τα φουλάρια, τα βραχιόλια και τα κρεμαστά μας, για να κρεμάσουμε τις πολύχρωμες τσάντες μας, για τις καλοκαιρινές μας σαγιονάρες. Το ρυθμίζουμε εμείς στο ύψος και στην διάταξη, ανάλογα με τις ανάγκες μας και μπορούμε να το τοποθετήσουμε όπου θέλουμε διότι μετακινείται με ροδάκια.

Τα προβλήματά μας λύνονται σιγά σιγά.

Αφού οργανώσαμε τον εσωτερικό μας χώρο, μπορούμε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα σπιτικό παγωτό...