Αστα τα μαλλάκια σου...

files/1/Donna_SGS120031.jpgΜαλλιά πυκνά, υγιή, πλούσια, λαμπερά! Όλοι μας θα θέλαμε κάτι τέτοιο! Τα όμορφα και υγιή μαλλιά διαμορφώνουν το 50% της συνολικής μας ομορφιάς!

Το styling, η ρύπανση, το συχνό λούσιμο, το άγχος και η διατροφή μας, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα μαλλιά μας. Μαλλιά θαμπά, αραιωμένα, σπασμένα είναι το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες, που αρχίζουν να τα βάφουν από τα νεαρά τους χρόνια και να τα ταλαιπωρούν με προϊόντα styling, υποφέρουν από ψαλίδα και σπάσιμο. Και τι μπορούμε να κάνουμε γι’αυτό; Γιατί να σταματήσουμε να τα περιποιούμαστε και να βγαίνουμε αχτένιστες, δεν υπάρχει περίπτωση. Κάτι έχουμε στο νου μας...

Για όσες, λοιπόν, θέλουμε ίσια μαλλιά στο λεπτό, ακόμα και βρεγμένα... ναι ακόμα και βρεγμένα, αλλά δε θέλουμε να σπάσουμε την τρίχα μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το wet straight pro. Στεγνώνει, ισιώνει, φορμάρει χωρίς να καταστρέφει την τρίχα. Για απόλυτη προστασία από την θερμότητα, όμως, λιγότερο φριζάρισμα, ενυδάτωση και φροντίδα ιδανικό είναι το serum περιποίησης μαλλιών. Το απλώνουμε στα μαλλιά μας με τα δάχτυλα πριν χρησιμοποιήσουμε τις συσκευές φορμαρίσματος, κι έτσι προστατεύουμε τα μαλλιά μας και τους χαρίζουμε έξτρα λάμψη.

Στο μεταξύ... δεν θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας; Εννοείται! Με τις κοινές βούρτσες, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σπάσουμε την τρίχα μας και να υποφέρουμε από τον πόνο. Διαδικασία επώδυνη για όλες τις γυναίκες! Αν όμως, είχαμε τις βούρτσες Detangler, το χτένισμα θα γινόταν παιχνιδάκι. Με ένα πέρασμα ξεμπλέκει τα μαλλιά, γλιστράει ανάμεσά τους χωρίς να τα τραβάει και να μας πονάει, και βέβαια μειώνει την τριχόπτωση και το σπάσιμο τρίχας. Έχουμε φύγει να την προμηθευτούμε... ειδικά όσες έχουμε μακριά μαλλιά!

Εν συνεχεία... αν επιθυμούμε το ιδανικό φορμάρισμα με το πιστολάκι, μπορούμε να το επιτύχουμε και πάλι χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τα μαλλιά μας. Πώς; Με την διπλή κεραμική βούρτσα styling. Το λέει και η ονομασία της... κεραμική! Δεσμεύει τα μαλλιά μας ανάμεσα στις κεραμικές διάτρητες πλάκες της, και τα διευκολύνει στο στέγνωμά τους αφήνοντάς τα λεία και αστραφτερά.

Έχουμε κι άλλα... για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις από ένα απλό styling, όπως τριχόπτωση ή κάλυψη των λευκών.
Με το Follicle Lab αυξάνουμε την πυκνότητα των μαλλιών μας έως και 46% με συνεχόμενη χρήση.
Ενώ με το Gray Out καλύπτουμε στο λεπτό τις λευκές τρίχες που βγαίνουν από την ρίζα. Σε μορφή σπρέι μας διευκολύνει ακόμα περισσότερο κι έτσι δεν ανησυχούμε να βγούμε με λευκές ρίζες ακόμα και αν είναι τελευταία στιγμή.

Είμαστε καλυμμένες λοιπόν από το κεφάλαιο περιποίηση, φροντίδα, κάλυψη, λάμψη, χτένισμα, φορμάρισμα μαλλιών.

Τα μαλλιά μας λάμπουν από υγεία!