01 Απριλίου 2019, Συνταγές > Ζυμαρικά | Chef
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή, κατάλληλη για χορτοφάγους.
Υλικά
500 γρ. καπελίνι
80 γρ. ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδου
50 γρ. κάπαρη
1 λεμόνι
100 γρ. παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα καπελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και την κάπαρη και σωτάρουμε ελαφρά. Μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας προσθέτουμε τα σουρωμένα καπελίνι και ανακατεύουμε για μισό λεπτό.
Σερβίρουμε αμέσως με ξύσμα λεμονιού και τριμμένη παρμεζάνα.
Αποστολή σε φίλο
Προτείνετε το άρθρο Capellini al oglio στους φίλους σας
Σας ευχαριστούμε. Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία.
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης