Διακόσμηση εορταστικού τραπεζιού έως -50%

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Christmas_Table_Decoration.jpgΜόλις 6 μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και το σπίτι σας είναι ήδη στολισμένο και έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους και συγγενείς σας. Το τελευταίο κομμάτι που λείπει για να ολοκληρωθεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Μόνο για σήμερα 19 Δεκεμβρίου το TmStore.gr σας προσφέρει λύσεις διακόσμησης και έξυπνα προϊόντα που θα κάνουν το τραπέζι σας εντυπωσιακό.


Δείτε τις προτάσεις μας:

     
  
Tραπεζομάντηλο Table Wizard

Τραπεζομάντηλο που δεν λεκιάζεται, είναι αδιάβροχο και δεν τσαλακώνεται. Διατηρείται πάντα τέλειο, έτοιμο για κάθε περίσταση. Με ένα πέρασμα με απλό χαρτί κουζίνας καθαρίζονται λεκέδες από κρασί ή ότι άλλο πέσει πάνω του, στην στιγμή. Δύο χρώματα λευκό και χρυσαφί.

Μόνο για
σήμερα 33,90 €

 
  
Κάλυμμα Τραπεζομάντηλου με Αστέρια

Στρώστε το καλό τραπεζομάντηλο σας και από πάνω απλώστε το τραπεζομάντηλο με τα αστέρια για να το προστατέψετε από λαδιές, ψίχουλα κλπ.

Μόνο για σήμερα 4,45 €

 
  
Table Wizard – Πετσέτες σε λευκό χρώμα

Πετσέτες που δεν λεκιάζονται σε λευκό χρώμα.

Μόνο για σήμερα 9,90 € 

 

  
Xριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό Παραθύρου

Στόλισμα παραθύρων με χριστουγεννιάτικα μοτίβα. Για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας κολλήστε τις αυτοκόλλητες μεμβράνες στα παράθυρα.

Μόνο για σήμερα 7,50 €

 
  
Στολίδια Αγιοβασίληδες

Είναι δύο χαριτωμένοι, διαφορετικοί Άγιοι Βασίληδες, φτιαγμένοι από τσίγκο και βαμμένοι στο χέρι. Μπορείτε να τους κρεμάσετε στην εξώπορτα, στο τζάκι ή στο δέντρο.

Μόνο για σήμερα 5,65 €

 
  
Κρυστάλλινα Καμπανάκια του Τιρόλο

Τα κρυστάλλινα καμπανάκια του Τιρόλο αποτελούν μία ξεχωριστή συλλογή, καθώς κάθε καμπανάκι περικλείει ένα διαφορετικό ξύλινο ζωάκι, σκαλισμένο στο χέρι.

Μόνο για
σήμερα 36,75 €


Μην ξεχνάτε πως μόνο για σήμερα θα βρείτε εκπληκτικές τιμές στα προϊόντα της κατηγορίας Χριστουγεννιάτικα.

Επωφεληθείτε διπλά κάνοντας τις αγορές σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου με μειωμένα κατά 50% έξοδα αποστολής σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας.