Δώρα για τους μικρούς μας φίλους

Τα Χριστούγγεννα πλησιάζουν και οι ονομαστικές εορτές ξεκίνησαν. Μαμάδες, μπαμπάδες, νονάδες και θείοι τρέχουν για να βρουν τα πιο πρωτότυπα δώρα. Ιδού οι προτάσεις μας...

Ας το παραδεχτούμε... τα παιχνίδια με τους ήχους και τα κουμπάκια εντυπωσιάζουν όλα τα παιδιά αλλά, η αλήθεια είναι ότι, μετά από λίγο καιρό, πολύ λίγο, τα βαριούνται, τα ξεχνούν και στοιβάζονται μέσα σε ένα κουτί.

Αυτά που πραγματικά εκτιμούν τα παιδιά και τα κρατούν για πολλά χρόνια, είναι τα παιχνίδια που εξάπτουν την φαντασία τους. Τα παιχνίδια που δεν κάνουν ήχους από μόνα τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. 

Για παράδειγμα, κουβέρτες-ζωάκια. Είναι και κουβέρτες και αρκουδάκια-ζωάκια. Υπάρχει καλύτερο δώρο για όλες τις ηλικίες; 

Τα παιδιά επιλέγουν το αγαπημένο τους ζωάκι και το φορούν σαν μπουρνούζι. Έτσι μετατρέπονται σε αυτό το ζωάκι και παίζουν φανταστικό παιχνίδι. Τα μάτια της κουβέρτας φωτίζουν στο σκοτάδι για να εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο τους μικρούς μας φίλους. 

Έπειτα, άμα θέλουν να απολαύσουν μία ταινία στον καναπέ, τυλίγονται με την κουβερτούλα τους και απολαμβάνουν την ζεστασιά και την συντροφιά της.

Χαρίστε στα παιδιά μία κουβερτούλα και αφήστε τα να δημιουργήσουν θεατρικές παραστάσεις, να μιμηθούν τα αγαπημένα τους ζωάκια, να παίξουν, να χουχουλιάσουν...

Άλλη μια πρόταση στην ίδια κατηγορία ιδεών, αποτελούν τα μαξιλάρια ζωάκια. Θα γίνουν οι καλύτεροί τους φίλους φίλοι στον ύπνο και στο παιχνίδι. Και μία έξυπνη ιδέα... στήστε μία σκηνή με σεντόνια και μανταλάκια πάνω σε καρέκλες, και από κάτω τοποθετήστε τα μαξιλάρια-ζωάκια. Αφήστε τα παιδιά να διαλέξουν το αγαπημένο τους παραμύθι και διαβάστε το στην ζεστή φωλίτσα τους. 

Για τους πιο δημιουργικούς μας φίλους και γονείς, το Wuggle Pets set αποτελεί ένα υπέροχο δώρο. Φέρτε στη ζωή το δικό σας ζωάκι! Το φτιάχνουν στο «εργαστήριο» με την μαγική σκόνη, το ονομάζουν και το υιοθετούν. Έπειτα μπορούν να κάνουν συλλογή, να το κρεμάσουν στην τσάντα τους ή... και στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ως ένα πρωτότυπο στολίδι! Να και μία διαφορετική ιδέα με χριστουγεννιάτικη πινελιά. 

Νομίζουμε πως πήραμε μία ιδέα! Φυσικά οι προτάσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Αφήνουμε την φαντασία μας ελεύθερη και δημιουργούμε.