Εορταστικό σπίτι

files/1/6.jpgΕπιτέλους! Δεκέμβριος! Στολίσατε; Εμείς στολίσαμε και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις ιδέες μας. 
Το σπίτι μας «βάζει τα καλά του» και γίνεται γιορτινό. 

Γιατί ο στολισμός του δέντρου, δεν είναι ποτέ αρκετός...

Τα στεφάνια, τα κεριά, η μουσική, ακόμα και οι χαρτοπετσέτες κάνουν την διαφορά. 
Το στεφάνι δεν χρειάζεται πάντα να κρέμεται από την πόρτα. Μπορούμε να τοποθετήσουμε το στεφάνι με κεριά πάνω στο τραπέζι μας. Σε οποιαδήποτε τραπέζι μας! Όχι αληθινά κεριά βέβαια... κι αυτό είναι το πιο ωραίο. Δημιουργεί εκπληκτική, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τις χρωματιστές λεπτομέρειες και τα κεράκια να «καίνε» όλη την ημέρα. Μοιάζουν με αληθινά αλλά στην πραγματικότητα είναι ψεύτικα. 

Αν δεν μας αρέσει το στεφάνι, υπάρχουν και απλά, αρωματικά κεριά σε υπέροχες, ζεστές αποχρώσεις. Τα αρώματα ευωδιάζουν το δωμάτιο και τα χρώματά τους δίνουν την γιορτινή πινελιά. 

Για εξωτερικό αλλά και εσωτερικό φωτισμό τοίχου ή κτιρίου, δεν χρειάζεται να κάνουμε ακροβατικά για να φωτίσουμε το σπίτι μας. Ο νυχτερινός φωτισμός Night Stars, φέρνει την μαγεία του έναστρου ουρανού στο σπίτι μας με έναν απλό προβολέα. Ο προβολέας τοποθετείται όπου επιθυμούμε και φωτίζει τον τοίχο μας με πράσινο, κόκκινο ή δίχρωμο φωτισμό. Η γιορτή ή η ρεβεγιόν μας, αποκτά άλλη διάσταση. Όλοι θα εκπλαγούν με το μαγικό θέαμα!

Και το τραπέζι μας; Έτσι θα το αφήσουμε; Όχι βέβαια! Θα το στολίσουμε κι αυτό για να μην μας χαλάει το υπόλοιπο ντεκόρ. Το γιορτινό σετ τραπεζιού είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη. Χωρίς να είναι υπερβολικό και χωρίς να είναι φορτωμένο... διαθέτει τα απαραίτητα για να στολίσουμε το τραπέζι μας όταν έχουμε καλεσμένους ή, απλά, για να το κρατάμε με έναν ελαφρύ στολισμό κατά τη διάρκεια των εορτών. Κι αν δεν επιθυμούμε χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα αξεσουάρ του και να τα «απορροφήσει» το υπόλοιπο σπίτι. 

Για να μην αφήσουμε παραπονεμένο το δέντρο μας, προτείνουμε κάτι απλό αλλά θαυματουργό. Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια με 41 τεμάχια και ασύρματα Χριστουγεννιάτικα κεριά που τοποθετούνται στο δέντρο και το φωτίζουν. Ακόμα κι αυτά τα δύο είναι αρκετά για να δημιουργήσουν το ιδανικό δέντρο. 

Λείπει κάτι ακόμα... η μυρωδιές των Χριστουγέννων! Αφού έχουμε φτιάξει Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μας μένει να φτιάξουμε και σπιτικά γλυκίσματα για να μυρίσει το σπίτι μας!