Φθινοπωρινό αδυνάτισμα

files/1/SNAB_waist.jpgΚαι μετά τις καλοκαιρινές βουτιές στην θάλασσα, αλλά και στην χωριάτικη σαλάτα, ήρθε η ώρα να ξαναμπούμε σε φόρμα. Πάντα με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο!

Υπάρχουν πολλοί, εναλλακτικοί τρόποι εκτός από τις δίαιτες τις οποίες αναλαμβάνουν οι ειδικοί. Κρέμες αδυνατίσματος, όργανα γυμναστικής, ειδικά ρούχα αδυνατίσματος και βέβαια, η μέθοδος της παθητικής γυμναστικής. 

Έχουμε απ’όλα!

Αν επιθυμούμε, να χάσουμε γρήγορα πόντους τότε μπορούμε να δοκιμάσουμε την βερμούδα Cera Slender ή την βερμούδα Sweat Shapers οι οποίες μας προκαλούν εφίδρωση και επιτυγχάνουν την καύση λίπους. Για όσες από εμάς δεν επιθυμούμε να «φοράμε» κάποιο ένδυμα για να χάσουμε γρήγορα πόντους, μπορούμε να δοκιμάσουμε την κρέμα Slim Express. Όνομα και πράγμα! Την απλώνουμε και μετά από 60 λεπτά, έχουμε χάσει πόντους.

Για λίγο πιο αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, υπάρχει η θαυματουργή κρέμα Reduxelle. Πριν πέσουμε για ύπνο, την απλώνουμε και «δουλεύει» την ώρα που κοιμόμαστε. Μέρα με τη μέρα, βλέπουμε αποτελέσματα. Εναλλακτικά, ας πούμε ότι δεν θέλουμε ούτε κρέμες. Κανένα πρόβλημα! Δύο είναι οι λέξεις. Παθητική γυμναστική. Το Gymform Abs and Core μας γυμνάζει ενώ καθόμαστε. Χωρίς κούραση, γραμμώνουμε και γυμναζόμαστε. 

Από την άλλη, βέβαια, μπορούμε να γυμναστούμε χωρίς να βαρεθούμε. Πώς; Με ευχάριστα και διασκεδαστικά όργανα γυμναστικής! Δηλαδή, με ένα χούλα χουπ ή με ένα τραμπολίνο και την μουσική στο διαπασών καίμε πολλές θερμίδες και λίπος ενώ περνάμε καλά. Στην συνέχεια, με το Power Spin ή το Wonder Core Smart, γυμναζόμαστε εντατικά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο αλλά με πρωτοτυπία. 

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε ότι καλό θα ήταν όλες οι παραπάνω μέθοδοι να συνοδεύονται από σωστή και ισορροπημένη διατροφή για πιο άμεσα αποτελέσματα. 

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ με νέες, καινοτόμες ιδέες για την φροντίδα της σιλουέτας μας κι όχι μόνο...