Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα!

files/1/TmStore_Blogshop-Gifts_for_your_beloved_ones.jpg

Όλο αυτόν το μήνα προετοιμαζόμαστε για την αγαπημένη μας γιορτή... τα Χριστούγεννα! Αφιερώνουμε, λοιπόν, όλα μας τα άρθρα στις γιορτές. Το τραπέζι μας, τα δώρα μας, το μακιγιάζ, δημιουργικές απασχολήσεις και έξυπνες ιδέες. Θα σας τα έχουμε όλα « στο πιάτο»! Λοιπόν, ξεκινάμε και φτιάχνουμε ατμόσφαιρα!

Είτε έχουμε είτε δεν έχουμε παρέα και είτε κάνουμε είτε δεν κάνουμε τραπέζι, εμείς θα ντύσουμε το σπίτι μας με το καλά του.

Ας αρχίσουμε από το μπάνιο που είναι πιο εύκολο. Αρχικά, «ντύνουμε» το πλυντήριό μας, με τα καλά του και του φοράμε ένα όμορφο κάλυμμα πλυντηρίου. Δίνουμε, έτσι, την πρώτη χαρούμενη νότα στο μπάνιο μας. Έπειτα, τοποθετούμε το soft touch δοχείο για σαπούνι (σε μορφή αφρού) δίπλα στον νιπτήρα μας δίνοντας έτσι μια ακόμα χαρούμενη νότα στο μπάνιο μας και εξοικονομώντας σαπούνι. Τελειώσαμε με το μπάνιο. Ακόμα κι αυτά τα δυο είναι αρκετά.

Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο σπίτι. Πρώτα, όμως, περνάμε από το CD Player και εισάγουμε το Χριστουγεννιάτικο CDLifetime of Romance Xmas Double CDγια να συνεχίσουμε με περισσότερη έμπνευση, μαγεμένοι από τις υπέροχες μελωδίες. Προχωράμε προς το σαλόνι...τοποθετούμε το διακοσμητικό κερί με χρυσές λεπτομέρειες πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια μάς ικανοποιεί, δίνοντας έναν χριστουγεννιάτικο τόνο στο σπίτι μας. Το ίδιο κάνουμε και με τις διακοσμητικές σακούλες για κεριά. Σβήνουμε τα υπόλοιπα φώτα του σπιτιού για να δημιουργήσουμε μια ακόμα πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Στρώνουμε το τραπέζι... χωρίς συγκεκριμένο λόγο! Για να είναι όμορφο κι αυτό και να ταιριάζει με τη ζεστή φωλιά μας. Αρκεί να μην έχουμε κατοικίδια μέσα στο σπίτι διότι είναι σίγουρο ότι ένα στρωμένο τραπέζι θα προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για τα κατοικίδιά μας. Το Table Wizard είναι το μαγικό τραπεζομάντιλο που δεν λεκιάζεται, είναι αδιάβροχο και δεν τσαλακώνεται. Το όνειρό κάθε γυναίκας! Ακόμα κι αν έχουμε παιδιά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορούμε να το έχουμε στρωμένο καθ’όλη τη διάρκεια των γιορτών και να το «στολίσουμε» με το πρωτότυπο σερβίτσιο Picasso που θα κλέψει τις εντυπώσεις κι όλοι θα θέλουν να δοκιμάσουν οποιαδήποτε συνταγή μέσα στα πιάτα!

Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές...

Γεμίζουμε το διπλό μπολ για ξηρούς καρπούς με τους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας και το τοποθετούμε οπουδήποτε μας αρέσει.

Κάπου εδώ τελειώσαμε με το σπίτι...έχουμε φτιάξει μια ζεστή ατμόσφαιρα και περιμένουμε το κερασάκι στην τούρτα.

Τι θα λέγατε για  μια frozen μαργαρίτα, με ή χωρίς αλκοόλ, ανάλογα με την προτίμησή σας. Με το Wonder Max πολυμίξερ το οποίο, όπως λέει και η ονομασία του, κάνει θαύματα! Καθόμαστε στο υπέροχο σπιτικό μας και απολαμβάνουμε το κοκτέιλ μας!

Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα επιτρέψουμε να μας τα χαλάσει τίποτα...σας φτιάξαμε ατμόσφαιρα και ετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα!