Και μετά τα Χριστούγεννα....αποτοξίνωση!

files/1/TmStore_Blogshop-Yoga_Power.jpg

Πέρασαν και οι γιορτές...περιμέναμε όλο το χρόνο να έρθουν και πριν το καταλάβουμε, τελείωσαν! Αν έπρεπε να μετρήσουμε πόσα γεύματα και πόσες θερμίδες καταναλώσαμε, θα τρελαινόμασταν. Γι’αυτό αποφασίζουμε να μην το κάνουμε κι αφήνουμε τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους...στα παντελόνια μας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα της αποτοξίνωσης από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.

Σίγουρα δεν υπάρχει «μυστική συνταγή» για να χαθούν τα κιλά και οι πόντοι και σίγουροι δεν λειτουργούν όλοι οι μέθοδοι σε όλους τους ανθρώπους. Σε άλλους αρέσει και διασκεδάζουν με τη γυμναστική, άλλοι προτιμούν τη δίαιτα και άλλοι δεν προτιμούν κανέναν από τους παραπάνω τρόπους.

Ας ξεκινήσουμε από τους λάτρεις της γυμναστικής. Για να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα όργανα, προτείνουμε το Obsidian. Απλά γλιστράτε πάνω του και γυμνάζεστε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο ενώ χάνετε πόντους, δυναμώνετε τους μύες σας και καίτε λίπος. Για αυτούς που δε θέλουν ή δεν έχουν το χρόνο να γυμναστούν, το σύστημα παθητικής γυμναστικής Gymform Abs and Cores αποτελεί την ιδανική λύση. Γυμνάζει αποτελεσματικά κοιλιακούς και ραχιαίους, γραμμώνει και ενδυναμώνει τους μύες κι όλα αυτά με μόλις 10 λεπτά την ημέρα. Και ένας εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασης...τα παπούτσια Walkmaxx. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα φορέσετε. Η εργονομική τους σόλα αναγκάζουν τους μυς σας να γυμνάζονται βελτιώνοντας την κυκλοφορία σας και παράλληλα, καίγοντας λίπος.  

Συνεχίζουμε, με μεθόδους που αφορούν τη διατροφή. Αν επιθυμείτε να ελαττώσετε την όρεξή σας, έτσι ώστε να τρώτε λιγότερο, τα Slimmies είναι το κατάλληλο προϊόν για σας. Σας χορταίνει με έναν απόλυτα φυσικό, απολαυστικό και ασφαλή τρόπο. Παίρνετε ένα slimmie μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα και στη συνέχεια πίνετε ένα ποτήρι νερό. Με τον τρόπο αυτό νιώθετε κορεσμό και δεν τρώτε περισσότερο. Αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε καραμέλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την soupe xpress. Η πρωτοποριακή σούπα των 5 ημερών που αποτοξινώνει τον οργανισμό και ρυθμίζει την όρεξη. Σας χορταίνει χωρίς να παχαίνει διότι είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

Ας ξεκινήσουμε από αυτές τις μικρές λύσεις για αρχή. Σίγουρα οποιαδήποτε από αυτές κι αν ακολουθήσουμε, θα δούμε αποτελέσματα! Άλλωστε, μέχρι το καλοκαίρι έχουμε πολύύύ καιρό ακόμα....κι εμείς είμαστε πάντα κοντά σας!