Καλοκαίρι γεμάτο Fitness και Eυεξία

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Fitness_and_wellbeing.jpgΚαλοκαίρι... Διακοπές... Θάλασσα...Χαλάρωση... όλες αυτές οι λέξεις ακούγονται ειδυλλιακές και σε αρμονία μεταξύ τους. Αλλά, κάτι λείπει... Το Mojito ή μια Piña Colada ίσως; Ένα παγωτό; Ένα ιδιωτικό τζετ για να μας πάει όπου θέλουμε; Ένα ατομικό κλιματιστικό στην παραλία; Αχ... ωραία ακούγονται όλα! Κι όμως, είναι η εξάσκηση! :D

Μπορεί οι λέξεις “εξάσκηση” και “fitness” να φέρνουν στο νου μας κόπο και ιδρώτα, αλλά απαιτούν πολύ λιγότερα από όσο φανταζόμαστε! Ίσως λίγο παραπάνω πειθαρχία από ότι πιστεύουμε, αλλά σίγουρα ανταμοίβουν με το παραπάνω! Με λίγη σωματική εξάσκηση καθημερινά, όχι μόνο θα νιώθουμε καλύτερα εμφανισιακά και ψυχολογικά, αλλά και θα κάνουμε κάτι καλό για εμάς και την υγεία μας! Το καλό είναι ότι οι τρόποι για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, τη σωματική μας εμφάνιση, και πάνω από όλα την υγεία μας, είναι πολλοί!

Επειδή το tmstore.gr και αυτό το καλοκαίρι θέλει να είσαστε στην καλύτερή σας φόρμα για να το απολαύσετε με το παραπάνω, σας έχει τις πιο υπέροχες και έξυπνες προτάσεις για γυμναστική, ευεξία, και χαλάρωση!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη μέρα μας με την χαλάρωσή μας... Τι θα λέγατε για ένα απολαυστικό μασάζ στις περιοχές που είστε σφιγμένοι; Τέλεια! Με τη Συσκευή Μασάζ Shiatsu θα αισθανθείτε πραγματικά τα δάχτυλα ενός έμπειρου μασέρ να σας χαλαρώνουν και να σας ανακουφίζουν. Και αφού χαλαρώσετε, απλά στρώστε το Yoga Mat σας κάτω, και αφήστε τον προσωπικό σας trainer στο σπίτι σας να σας μάθει τα μυστικά της Yoga και του Pilates! Έχετε την κατάλληλη μουσική, τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και εγχειρίδιο και DVD για να γίνετε experts και να βρείτε την ισορροπία σας!

Και αφού έχουμε χαλαρώσει και έχουμε ξεκινήσει την μέρα μας με ευεξία, καιρός να γυμναστούμε και λίγο... χωρίς να ιδρώσουμε όμως! Με την ζώνη παθητικής γυμναστικής Velform Sauna Massage, μπορείτε εύκολα να χάσετε τοπικό λίπος αλλά και να γραμμώσετε τους μυς σας, ειδικά τους κοιλιακούς, για να έχετε μια πιο σέξυ σιλουέτα! Στην φόρμουλα αυτή ταιριάζει απόλυτα και το πιο γνωστό βαράκι στον κόσμο, το Shake Weight, με το οποίο χρειάζεστε μόνο 6 λεπτά την ημέρα για να δείτε αποτελέσματα! Τέλος, για να βρείτε ακόμα καλύτερα τη φόρμα σας, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα push-ups και έλξεις με το Iron Gym. Και αν θέλουμε να πάμε τη γυμναστική μας... ένα βήμα πιο πέρα, και να απολαύσουμε το έξω, τα παπούτσια Walkmaxx θα κάνουν τις βόλτες σας όχι μόνο απολαυστικές, αλλά και ευεργετικές για όλο το σώμα σας και τις αρθρώσεις σας!

Προς το τέλος της μέρας, λοιπόν, έχοντας ξεκινήσει την ημέρα μας χαλαρά και όμορφα, και αφού έχουμε κάνει και την γυμναστική μας εύκολα και χωρίς κόπο, μπορούμε να συνεχίσουν “δουλεία” και την ώρα που κοιμόμαστε! Με μια σούπερ κρέμα όπως η Reduxelle και για άντρες και για γυναίκες, το σώμα μας σμιλεύει ενώ ονειρευόμαστε συγχρόνως τους παραδεισένιους ελληνικούς μας προορισμούς!

Καλό μας καλοκαίρι, λοιπόν, γεμάτο ευεξία και υγεία!