Καλοκαιρινά και απαραίτητα

files/1/TmStore_Blogshop-Summer_offers.JPG

Το καλοκαίρι απαιτεί αξεσουάρ... γεγονός αδιαμφισβήτητο! Και δεν μιλάμε για τα γυναικεία. Ανεξαρτήτου γένους, εξοπλιζόμαστε με τα απαραίτητα που θα μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη. 

Δηλαδή, δροσιστικές λύσεις για τις πολύ ζεστές μέρες αλλά και νύχτες, αξεσουάρ θαλάσσης για τις ατελείωτες ώρες στην παραλία, τεχνολογία για να μας κάνει την ζωή πιο εύκολη και να απαθανατίζονται οι στιγμές που αξίζουν και πολλά άλλα. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μέρες και νύχτες που δεν μπορούμε να σταθούμε και να κοιμηθούμε από την ζέστη. Και δεν έχουμε όλοι μας air condition. Τι κάνουμε; Την κλασική λύση. Ανεμιστήρες! Οροφής, με ορθοστάτη, επιτραπέζιοι... ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Για εκείνες τις ζεστές νύχτες που λέγαμε... υπάρχει και μία εναλλακτική λύση. Ένα μαξιλάρι που μας κρατάει δροσερούς όλο το βράδυ. Το ComfiCooler
Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω λύσεων θα μας χαρίσει δροσερές νύχτες.

Πάμε παρακάτω... είμαστε στην παραλία. Ο αέρας μας παίρνει και μας σηκώνει την πετσέτα από την ξαπλώστρα και μας ενοχλεί. Κανένα πρόβλημα αφού έχουμε προμηθευτεί την αντιανεμική πετσέτα. Και αν δεν φυσάει αλλά θέλουμε μία πετσέτα που δεν κρατάει το νερό, είναι μεγάλη, μαλακή και ανθεκτική, και πάλι έχουμε την λύση με τις Prince Oliver πετσέτες. 

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Υπάρχει πιο διασκεδαστικό παιχνίδι από τα φουσκωτά στην παραλία; Μικροί και μεγάλοι, διαλέγουμε ένα από τα φουσκωτά που μας αρέσει και περνάμε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στην θάλασσα! 
Και βέβαια, επειδή όλοι μας πηγαίνουμε στην παραλία αγκαλιά με την τεχνολογία, καλό θα ήταν να είχαμε μαζί μας ένα αξιόπιστο κινητό ή tablet Samsung τα οποία διαθέτουν πολύ καλές κάμερες και GPS για να ανακαλύπτουμε νέους δρόμους και να μην χανόμαστε στις εξορμήσεις μας. Ή μία αδιάβροχη κάμερα για αξέχαστες φωτογραφίες. 

Έπειτα από μία κουραστική αλλά ευχάριστη μέρα στην παραλία, δικαιούμαστε να απολαύσουμε ένα παγωτό ή μία γρανίτα. 
Μα μόλις μπήκαμε! Πάλι θα βγούμε; Όχι θα κάτσουμε εκεί που είμαστε. Με την παγωτομηχανή μας, μπορούμε να απολαύσουμε γευστικό και κρεμώδες gelato σε 30 λεπτά. Ή αν δεν θέλουμε παγωτό και προτιμούμε μία δροσερή γρανίτα, ρίχνουμε τα υλικά της αρεσκείας μας μέσα στο μπλέντερ και απολαμβάνουμε την υγεία και την δροσιά στο ποτήρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Πιστεύουμε ότι τα παραπάνω είναι αρκετά για να μας χαρίσουν αξέχαστες και ξέγνοιαστες στιγμές. 
Καλή αρχή της σεζόν!