Κάντε “μαγικά” στο αμάξι σας!

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Magic_Fix_Car_Repair.jpgΔεν θα ήταν ιδανικό να είχαμε έναν μαγικό τρόπο να αποφεύγαμε τις συχνές επισκέψεις στο φανοποιείο, να διατηρούσαμε εξωτερικά το αυτοκίνητό μας πάντα σαν καινούριο, και συγχρόνως να γλιτώναμε τις άσκοπες και μεγάλες δαπάνες;

Μόνο ένα "μαγικό" προϊόν θα μπορούσε να καλύψει αυτήν την ανάγκη. Το Magic Fix είναι ένα νέο, επαναστατικό, πατενταρισμένο και, πρωτίστως, ελληνικό προϊόν που έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη για μικροεπισκευές στο χρώμα του αυτοκινήτου και συνιστάται από καταξιωμένους εμπειρογνώμονες.

Αρχικά, ο λόγος που οδήγησε στη δημιουργία του είναι διότι το 80% των χρωμάτων στην αγορά του αυτοκινήτου είναι μεταλλικά ή πέρλες, κι αυτό σημαίνει, για τους γνώστες, αδυναμία επισκευής με "πινελάκι". Αν αφήσουμε μια μικροφθορά χωρίς να κάνουμε κάτι, κάθε φορά που θα πλένουμε το αυτοκίνητο μας με το πιεστικό, θα ξεφλουδίζει στα πλαστικά μέρη ενώ στα μεταλλικά θα σκουριάζει.  

Εάν ζητήσουμε από τον φανοποιό μας τον γνήσιο κωδικό του χρώματος, θα παρατηρήσουμε ότι μόλις το εφαρμόσουμε στο σημείο φθοράς, αλλάζει η απόχρωση. Αυτό συμβαίνει διότι πολύ απλά τα μεταλλικά στοιχεία και οι πέρλες είναι «βαρύτερα» από το χρώμα, συνεπώς χρειάζεται ειδική προεργασία για  να «δέσουν» επάνω στο σημείο φθοράς, κάτι που φυσικά ανεβάζει υπερβολικά το κόστος.  

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν συχνά στο να μην επισκευάζουμε τις μικρογρατζουνιές και έτσι το αυτοκίνητο μας φθείρεται στα σημεία αυτά, είτε από το ξεφλούδισμα, είτε από την σκουριά. Το Magic Fix προσφέρει απόλυτη ταύτιση χρώματος και απόχρωσης εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα έξοδα. Περιέχει το χρώμα (ακριβή κωδικό) σε αυτοκόλλητη θερμοσυστελλόμενη μεμβράνη, με το μέταλλο, την πέρλα και το βερνίκι του εργοστασίου κατασκευής.  

Ως θερμοσυστελλόμενη μεμβράνη, εφαρμόζεται αποτελεσματικά σαν αυτοκόλλητο ακόμα και σε σημεία με καμπυλότητα, και απλώνεται πάνω στο σημείο φθοράς, εξαφανίζοντάς το αμέσως. Χρησιμοποιείται ακόμη και προληπτικά πριν χτυπηθεί το αυτοκίνητο, σαν προστατευτικό για τους προφυλακτήρες, τις πόρτες, και τους εξωτερικούς καθρέπτες. Επίσης, σταματάει το ξεφλούδισμα του χρώματος, προστατεύει από την σκουριά, τοποθετείται χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, αντέχει στο πλύσιμο με πιεστικό, στο γυάλισμα με αλοιφαδόρο, και σε ακραίες θερμοκρασίες ψύχους ή ζέστης, ενώ η κόλλα που χρησιμοποιείται έχει διάρκεια ζωής 8 έτη.

         
Μια ελληνική πατέντα λοιπόν, που αποδεικνύεται μαγική λύση για να αντιμετωπίζουμε εγκαίρως τις γρατζουνιές και τις μικροφθορές, πριν μας κοστίσουν αργότερα διπλάσια.