Κοινή καθαριότης

files/1/C44FA8EE22156876C59876E0E2BC3F4E.jpgΉρθε η ώρα να κάνουμε μία γενική σε όλο το σπίτι για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με φρέσκια διάθεση... Παίρνουμε τα «όπλα» μας και είμαστε έτοιμοι να εξολοθρεύσουμε την σκόνη και τη βρωμιά!

Αρχικά θα απολυμάνουμε τον χώρο μας... χωρίς όμως χημικά και περιττά έξοδα! Με την Cleanmaxx 5 σε 1 περνάμε όλες τις επιφάνειες, πατώματα, χαλιά, τζάμια, υφάσματα και εισχωρούμε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού μας. Ο ατμός θα τα αποστειρώσει όλα στο λεπτό!

Συνεχίζουμε με πιο εξειδικευμένο καθαρισμό. Δηλαδή τα στρώματα. Ή κάνουμε ή δεν κάνουμε γενική! Ας πιάσουμε το κρεβάτι μας. Με την UV Ultra Vac απαλλασσόμαστε από τα ακάρεα και τα βακτήρια χάρη στις υπεριώδεις ακτίνες της κι επομένως, έχουμε έναν καλύτερο ύπνο. 

Ήρθε η ώρα για ένα ξεσκόνισμα σε βάθος. Τόσο βάθος που θα αφήσει τις επιφάνειες να λάμπουν. Πώς; Με την σκούπα Le Double Clean and Dry με την οποία πλένουμε , στεγνώνουμε και γυαλίζουμε τα πάντα. Το μυστικό της είναι η αναστρέψιμη κεφαλή της που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε και τις δύο επιφάνειες καθαρισμού. 

Και στο τέλος, βέβαια, όπως συνηθίζουμε, σφουγγαρίζουμε. Όχι, όμως, με μία απλή συμβατική σφουγγαρίστρα. Το θέμα είναι να τα αφήσουμε όλα πεντακάθαρα πίσω μας. Η συμβατική σφουγγαρίστρα δεν ανακυκλώνει το νερό με αποτέλεσμα το βρώμικο νερό να ξαναγυρίζει στο πάτωμα. Η λύση βρίσκεται στην Mr. Maxx Power Mop, η οποία διαθέτει σύστημα διπλού φιλτραρίσματος για να διαχωρίζεται το καθαρό νερό από το βρώμικο. Επιπλέον, με το ειδικό πετάλι στυψίματος, το σφουγγάρισμα μετατρέπεται σε μία ευχάριστη κι εύκολη υπόθεση. 

Και κάτι τελευταίο...  και πρακτικό! Για να διατηρούμε το σπίτι μας καθαρό, δεν είναι ανάγκη να βάζουμε πάντα τα μεγάλα μέσα με τις μεγάλες σκούπες και τα μεγάλα κοντάρια. Μπορούμε να έχουμε ένα σκουπάκι χειρός, έτοιμο, να το χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Έπεσαν ψίχουλα; Χύθηκε ο καφές;  Μαδάει ο σκύλος; Τα μαζεύουμε όλα με το σκουπάκι Cleanmaxx Vacuum Cleaner το οποίο δεν διαθέτει σακούλα ακριβώς για να μπορεί να μαζεύει οτιδήποτε επιθυμούμε. 

Είμαστε καλυμμένοι... τα καθαρίσαμε όλα! Ααχ... είναι ωραία αυτή η αίσθηση! Ας κάτσουμε τώρα να ξεκουραστούμε.