Υγιεινό μαγείρεμα με γούστο!

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Healthy_Cooking.jpgΕίναι αλήθεια αυτό που λέγεται για τα κεραμικά σκεύη κουζίνας, ότι έχουν μια υπεροχή έναντι των άλλων; Πρέπει να είναι! Αφού μπορούν και μαγειρεύουν πιο υγιεινά με πολύ λιγότερο βούτυρο ή λάδι -περιορίζοντας τα τηγανητά στη διατροφή μας-, δεν γρατζουνίζονται, σας διευκολύνουν στο καθάρισμα γιατί απωθούν τις λιπαρές ουσίες, ταιριάζουν σε όλες τις κουζίνες και μαγειρεύουν ακόμη και αν τα απομακρύνετε από την εστία. Πολλοί οι λόγοι της υπεροχής, αλλά για να δούμε και τι λύσεις έχουμε παρακάτω!

Λοιπόν, μια πολύ καλή πρόταση την οποία συστήνουν ανεπιφύλακτα πολλές ευχαριστημένες φίλες με μεράκι στη μαγειρική, είναι η σειρά  Biolux Kerama, με το χαρακτηριστικό λαχανί χρώμα, που διαθέτει κεραμικά σκεύη με ή χωρίς γυάλινο καπάκι, από 20 έως 28cm διάμετρο. Άλλα κεραμικά σκεύη, που κερδίζουν τις εντυπώσεις λόγω του εκπληκτικού design τους αλλά και των πιο ειδικών χρήσεών τους, είναι το τετράγωνο τηγάνι Biolux για τέλειες σπιτικές πίτες, το πρωτότυπο λεπτό τηγάνι Biolux για Ψάρια, και η μοντέρνα κεραμική γάστρα Biolux για τα ωραία μαγειρευτά φούρνου της Κυριακής... 

Και αν προτιμάτε το καυτό κόκκινο, σας προτείνουμε το σετ κεραμικών σκευών Ceramicore, με τηγάνια αντι-κολλητικά , με κατανομή της θερμοκρασίας χάρις στον ειδικό κυψελοειδή πάτο ομοιόμορφη, ώστε να κρατάνε όλη τη νοστιμιά των αγαπημένων σας φαγητών.  Άλλωστε αυτός δεν είναι και ο σκοπός; Φαγητό νόστιμο, και πάνω από όλα υγιεινό!  Αν τώρα, τα έντονα χρώματα στα σκεύη δεν είναι του στυλ σας, ή δεν ταιριάζουν με την κουζίνα σας, υπάρχει η σειρά Bonacera με 8 διαφορετικά σκεύη σε γήινα χρώματα, και με μια “σούπερ” λαβή που ενσωματώνεται σε κάθε σκεύος μετατρέποντάς το  σε τηγάνι για να το χρησιμοποιήσετε κατευθείαν στην εστία ή μέσα στον φούρνο.

Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια! Προσθέστε στην κουζίνα σας, το χώρο που είναι συνυφασμένος με γευστικές απολαύσεις και ατελείωτες ώρες δημιουργίας, μια νότα αισιοδοξίας, με μοντέρνα σκεύη για πιο υγιεινό μαγείρεμα.  Και αφού, κατά τη λαϊκή ρήση, είμαστε ότι τρώμε, τότε, αν τρώμε υγιεινά θα είμαστε και υγιείς!