Ο Ίκαρος πέταξε ψηλά...

files/1/ADA53E7079EB52ADBB7756D5E3679490.jpg

Πότε πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στην Καθαρά Δευτέρα; Είστε έτοιμοι για το Σαρακοστιανό τραπέζι, το παραδοσιακό πέταγμα του αετού και τον αποχαιρετισμό της Αποκριάς; 

Το πέταγμα του αετού αποτελεί σίγουρα το πιο διασκεδαστικό μέρος της ημέρας για μικρούς και μεγάλους! Ο αετός Ίκαρος θα κάνει τη διαφορά και θα πετάξει πολύ ψηλά ακόμα κι αν τα μποφόρ δεν μας ευνοούν!  Κατασκευασμένος από ειδικό ύφασμα Tyvec και με σκελετό από ευλύγιστο φάιμπερ-γκλας, είναι ελαφρύς και πολύ ανθεκτικός. Συναρμολογείται εύκολα από μικρούς και μεγάλους και πετάει ψηλά!

Πετάξαμε τον αετό μας, πάμε να φάμε τώρα γιατί πεινάσαμε! Ένα χταποδάκι ξιδάτο, ένα καλαμαράκι τηγανητό και βέβαια μια σπιτική ταραμοσαλάτα στην οποία σας συνιστούμε να προσθέσετε λίγη πατάτα και λίγο σκόρδο για έξτρα νοστιμιά. Με τον Πολτοποιητή χειρός αλέθουμε στη στιγμή τις πατάτες, με τον Αποφλοιωτή και τρίφτη για σκόρδα ξεφλουδίζουμε τα σκόρδα και τα τρίβουμε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να μυρίσουν τα χέρια μας, ενώ με το press citron τελειοποιούμε τη συνταγή με λίγο λεμονάκι! 

Όσο για τα βραστά, τα τηγανητά, τα ψητά και τα ξιδάτα μας, είναι ιδανικά τα μαγειρικά σκεύη Copper Pan για την εστία και το φούρνο. Έχουν αντικολλητική επίστρωση που μας επιτρέπει να μαγειρεύουμε χωρίς λίπη, χωρίς τον φόβο ότι θα κολλήσει το φαγητό και καθαρίζονται πολύ εύκολα. 

Με το Σετ 5 ψαλιδιών κουζίνας Easy Five, τα πιο κοφτερά και ανθεκτικά ψαλίδια-μαχαίρια, μπορούμε να κόψουμε με ακρίβεια και ευκολία σε κύβους, να τεμαχίσουμε, να ψιλοκόψουμε οποιοδήποτε τρόφιμο, ακόμα και κατεψυγμένο! 

Για τέλειες σαλάτες και φρουτοσαλάτες στη στιγμή δοκιμάστε τους πολυκόφτες Nicer Dicer Magic Cube, που μας δίνουν διαφορετική επιφάνεια κοπής σε κάθε τους πλευρά. Απλά γυρίστε και φτιάξτε στο λεπτό τις πιο νόστιμες σαλάτες και φρουτοσαλάτες.

Καλή Καθαρά Δευτέρα σε όλους μας!