Οργανώστε τη φθινοπωρινή σας ντουλάπα!

files/1/Blog/TmStore_Blogshop-Closet_Upgrade.jpgΜπορεί ο καιρός να είναι όλο εκπλήξεις, και, εκεί που σκεφτόμασταν να βγάλουμε ζακέτες και μπουφάν, φορέσαμε πάλι τα κοντομάνικα και οι τολμηροί μέχρι και τα μαγιό τους. Όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πρέπει να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα και να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά. Είναι μία από τις δουλειές του σπιτιού που θα πρέπει να γίνει, επομένως, ας βρούμε τρόπους να την κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολα και, κυρίως, γρήγορα. Ψάξαμε και βρήκαμε στο TmStore.gr έξυπνες λύσεις για να γίνει αυτή η "βαρετή" δουλειά, "παιχνιδάκι".

Το πρώτο και βασικότερο μέλημα σας θα πρέπει να είναι να πλύνετε πολύ καλά όλα τα ρούχα πριν τα αποθηκεύσετε. Μην χάσετε χρόνο να τα σιδερώσετε σίγουρα θα τσαλακωθούν, οπότε κερδίστε χρόνο και αφήστε το σιδέρωμα για την άνοιξη. Δείτε λύσεις για τον καθαρισμό των ρούχων, δικό μας tip το βιολογικό σαπούνι αφαίρεσης λεκέδων, θα απαλλαγείτε από τους δυσκολότερους λεκέδες εύκολα και το κυριότερο οικολογικά.

Μετά από αυτό αρχίζουν τα δύσκολα: οι ντουλάπες μας είναι τόσο μικρές, που είναι αδύνατον να χωρέσουν τα ρούχα του καλοκαιριού μαζί με τα χειμερινά. Ας συμβιβαστούμε, λοιπόν, με το ότι θα πρέπει πάλι να τα μαζέψουμε και να τα αποθηκεύσουμε για τους χειμερινούς μήνες, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο η αποθήκευση πρέπει να γίνει «έξυπνα» και να εκμεταλλευτούμε μέχρι και τον πιο μικρό ελεύθερο χώρο στη ντουλάπα μας.

Παρακάτω δείτε τις προτάσεις μας για εξοικονόμηση χώρου και τακτοποιημένη ντουλάπα:

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές σακούλες αποθήκευσης για ρούχα που αποβάλλουν τον αέρα και η αποθήκευση γίνεται σε κενό αέρος. Εξασφαλίζουμε με αυτό τον τρόπο δύο και τρεις φορές περισσότερο χώρο, αφού ο όγκος των ρούχων μειώνεται δραστικά, αλλά και ότι τα ρούχα μας θα απαλλαγούν από την ενοχλητική μυρωδιά της κλεισούρας. Οι ειδικές σακούλες Vac Pack είναι η ιδανική λύση.

Τέτοια μικρά αξεσουάρ μπορούν να μας διευκολύνουν πολύ στην καθημερινή μας επιλογή ρούχων. Βρίσκουμε ό,τι χρειαζόμαστε πολύ πιο γρήγορα και χωρίς εκνευρισμό και το σημαντικότερο μια οργανωμένη ντουλάπα κάνει πιο εύκολο να βγάζουμε και να βάζουμε τα ρούχα μας χωρίς να τα ταλαιπωρούμε και να χάνουμε χρόνο. Αναζητήστε αυτές τις πρακτικές λύσεις/εξαρτήματα στο TmStore.gr, όπου θα βρείτε και πολλές άλλες προτάσεις για τη φροντίδα του σπιτιού, την περιποίηση των χαλιών και γενικά λύσεις για ένα «έξυπνο» σπίτι, και μην ξεχνάτε όλα θα τα βρείτε σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.