Telemarketing Store
Solomou 56, Nea Ionia 14234 Athens, Greece
00302112115065, info@telemarketing.gr
Κλείσιμο
0 Shopping Cart €0.00
Κλείσιμο

Νέα Υπηρεσία: Απευθείας αποστολή δώρου με 3 βήματα

Νέα Υπηρεσία: Απευθείας αποστολή δώρου με 3 βήματα

1) Βρείτε το δώρο!
Ζητήστε προτάσεις δώρων στο 210 2708250, στα καταστήματα Telemarketing Store ή στο TmStore.gr, μέσα από χιλιάδες προϊόντα που σας προτείνουμε ανάλογα με την περίσταση.

2) Επιλέξτε τη συσκευασία!
Επιλέξτε τη συσκευασία δώρου που επιθυμείτε για το δώρο που διαλέξατε, καθώς και την ευχή που θα συνοδεύσει το δώρο σας.

3) Στείλτε το δώρο!
Εμείς αναλαμβάνουμε την αποστολή του δώρου σας απευθείας στον παραλήπτη, σε οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδος ή την παράδοσή του σε εσάς.


Περισσότερες πληροφορίες:
Προνομιακό κόστος υπηρεσίας: Για την αποστολή ενός δώρου επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Για πάνω από δύο δώρα επιβαρύνεστε με τα μισά έξοδα αποστολής ανά δώρο.

Άμεσος χρόνος παράδοσης: Τα δώρα αποστέλλονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Κατόπιν συνεννοήσεως μπορείτε να ζητήσετε παράδοση την επόμενη ημέρα ή ακόμα και αυθημερόν, με επιπλέον επιβάρυνση. Εάν ζητήσετε παράδοση απευθείας στον παραλήπτη θα λάβετε ενημέρωση μέσω sms μόλις το δώρο σας παραδοθεί.

Ευελιξία πληρωμής: Για αποστολές δώρων απευθείας στον παραλήπτη είναι απαραίτητη η πληρωμή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Το δώρο σας θα συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής και εσείς θα λάβετε την απόδειξη αγοράς ταχυδρομικά στο σπίτι. Εάν παραλάβετε το δώρο εσείς δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας. Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα επωφελείστε αναλόγως του ποσού με έως 12 άτοκες δόσεις.

Η καλύτερη εξυπηρέτηση: Όπως σε όλες τις αγορές σας από το TmStore.gr, έτσι και στα δώρα προσφέρουμε τη δυνατότητα αλλαγής σύμφωνα με τις οδηγίες της κάρτας αλλαγής, δωρεάν service εντός εγγύησης ή επισκευή εκτός εγγύησης στο ιδιόκτητο service, συναρμολόγηση προϊόντων και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 365 ημέρες τον χρόνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

4+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την παθητική γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύρισε μελομακάρονα!

Μύρισε μελομακάρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ